Repülő indulás előtt egy órával érkezek meg, ez probléma lehet?
Figyelt kérdés
Sokszor utaztam már repülővel, de mindig hamarabb ott voltam. Most viszont csak úgy van vonatom a legelső, meg buszom, hogy 1 órával az indulás előtt érek oda. Ez mennyire lehet probléma? Gondolom ha sokan vannak előttem az gáz. Nem tudom mit tegyek…130km-re lakom a reptértől.2023. júl. 5. 23:23
1/18 anonim válasza:
Igen, probléma.
A korábbi vonattal menj. A reptéren elleszel
2/18 anonim válasza:
Van beszállókártyád? Feladott csomag? Kézipoggyásszal és online becsekkolással bőven elég, én már sose megyek 1 óránál hamarabb, tök felesleges.
3/18 anonim válasza:
Ha online meg tudod csinálni a check-in-t és nincs feladandó bőröndöd akkor nincs gond, persze ha az 1 óra a kapunyitást jelenti és nem a felszállást mert az már necces.
A biztonsági ellenőrzés megy gyorsan BP-n, legalábbis nekem soha nem tartott 10 percnél tovább.
De ha nyugodt szeretnél lenni, akkor találj rá módot, hogy hamarabb a reptéren légy.
Kérj meg egy ismerőst/barátot/ szülőt hogy vigyenek fel.
4/18 anonim válasza:
Nekem nem gáz, csak neked, mert le fogod késni a beszállást.
5/18 anonim válasza:
Beszállókártyával a kezedben, feladott csomag nélkül működhet, de azért necces.
6/18 anonim válasza:
Ferihegyen még feladandó poggyásszal is nagyjából garantáltan sima, nem tudom, hogy melyik reptérre jártok ti Magyarországon.
7/18 anonim válasza:
Utolsoval ertek egyet. Feriheguyen feladott pogyasszal is siman eleg az egy ora.
8/18 anonim válasza:
#6: Garantáltan?
Ha mégsem lesz elég, akkor gondolom megtérítitek a kérdező elbukott repjegyét.
9/18 anonim válasza:
ha online becsekkolsz es nincs feladott pogyasz, akkor nem gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!