W212 E300 Mercedes néha nehezen indul. Mi okozhatja a problémát? Akkumlátor hibaüzenet.
Figyelt kérdés
Néha random bedobálja az akkumlátor hibát, pedig az akkumlátor új benne, az jó, szerelő is mérte. Valamikor pöcc-re indul de valamikor pedig sokat teker és elég későn kapja el, valamikor a megtorpan egyet és utána kapja el. Füst, teljesítménycsökkenés, egyenetlen járás nincs nagyon jó a motorja, egyszerűen csak az indítás fura. Ötletek?2022. márc. 23. 14:25
1/10 anonim válasza:
Ha nem lenne akksi hibaüzenet én injektorokra tippelnék. De így ötletem sincs. Generátor megfelelően tölt? Mert még azt tudom elképzelni hogy nem és ha merülőben van az akksi akkor bedobja a hibát.
2/10 A kérdező kommentje:
Generátor is hibátlan napokba volt szerelonel azt mondta semmi baja, akksi is teljesen jó, en valami kontakthibára gyanakodtam
2022. márc. 25. 16:21
3/10 anonim válasza:
Önindító? Amúgy én BMW-nél jártam így, teljes motorszerviz volt az utolsó csavarig gyári minden, egyszer korán reggel hidegindításnál az indítás pillanatában megtorpant egy pillanatra de beindult. Azóta sincs vele semmi.
4/10 A kérdező kommentje:
Lehet az, de nem értem miert akkumlator hibat dob. Ma egymas utan 2x inditasnal is bedobta illetve megemelte a fordulatot mintha regenerálna. Az a baj mostanában sok rovidtav van lehet csak ennyi a baja. De kétlem valahogy
2022. márc. 28. 10:14
5/10 anonim válasza:
Akkor dpf hibá dobna nem akksi hibát. Vidd el szervizbe.
6/10 A kérdező kommentje:
Volt. Generator jo teljesen illetve az akksi is cserelve volt. Nem tudtak ok se mi a probléma. Fesz szabályzó esetleg ? Most vki facebookos csoportba aztmondta h kis akksi hiszen 2 3x eljatszotta mar h a kozepkonzolt is lenyomta. A lassu inditas meg a keves hasznalattol van. Most megemelte az alapjaratot de nem regeneral gondolom h toltson az akksi
2022. márc. 28. 17:32
7/10 anonim válasza:
Ezeknél a kocsiknál fékenergia visszanyerő rendszer van, tehát generátorról nem tölt olyan sokat hanem motorféknél a kerekek által hajtott generátorok töltik az akksit. Dugd rá töltőre az akksit, ha feltöltve is produkálja akkor nem az akksival lesz a gond.
8/10 A kérdező kommentje:
Nagy akksival szerintem nincs gond. Most 2 3 napja mindig bedobja magasabb az alapjarat de tűpontos kb 850-900, a teljesitmennyel semmi gond tovabbra se, annyi h a kozepkonzol most mar be se kapcsol. Lehet hogy a kis akksi?
2022. márc. 30. 15:20
9/10 anonim válasza:
Milyen kis akksi? Ezekben egy akksi van. Vidd el normális szerelőhöz ott megoldják.
10/10 A kérdező kommentje:
A kis akksi ami a komfortért felelős. :)
2022. ápr. 1. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!