Vettem egy új autót, állandóan sípol meg hibaüzenetek ír ki, meg az egész kocsi használhatatlan, ez normális?
Pl. megyek tök nyugodtan az üres M5-ösön aztán hirtelen vadul sípolni az autó meg kiírja hogy "hill holder disabled", mégis mi a fenének kéne 130-as alföldi terepen éppen a hill holderem? És miért kapcsolja ki hirtelen? Aztán ugyanúgy sípol csak ilyen rövidítéseket ír ki amikről fogalmam sincs hogy micsodák, meg hogy nézzem meg a használati utasítást.
Az automata követő fényszórót is kikapcsoltam, mert összevissza világít, amikor nem kéne a szembejövőt vakítja el (vadul villogatnak), ahova meg kéne világítani oda meg nem világít.
"Aztán ugyanúgy sípol csak ilyen rövidítéseket ír ki amikről fogalmam sincs hogy micsodák, meg hogy nézzem meg a használati utasítást."
Megnézted már?
Attül függ, milyen autót vettél?
Valamiért úgy érzem ez egy adott márka fikázása lesz kérdésbe csomagolva.
"Valamiért úgy érzem ez egy adott márka fikázása lesz kérdésbe csomagolva."
Nem esett le hogy direkt nem írtam márkát és nem is fogom leírni?
" feltételezem át sem nézted/nézetted"
?
Egy új autót senki nem szokott átnézetni. Az első 300 km-en meg semmi gond nem volt.
Tippelek, SX4.
Mert "hill hold disabled" hibaüzenetre már 2013 óta panaszkodnak.
Amúgy meg új autó, olvasd el a kézikönyvet, mi-mit jelent. Aztán valószínűleg lesz egy pár köröd márkaszervízzel.
"az autóról nem igazán tudunk mit mondani."
ha leírom melyik autó akkor itt fognak sípákolni hogy az adott márkát jöttem csak szidni.
Szervízbe elvittem, a próbakör alatt nem volt semmi gond, így ők lezárták az ügyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!