Vettem egy új autót, állandóan sípol meg hibaüzenetek ír ki, meg az egész kocsi használhatatlan, ez normális?
Figyelt kérdés
Pl. megyek tök nyugodtan az üres M5-ösön aztán hirtelen vadul sípolni az autó meg kiírja hogy "hill holder disabled", mégis mi a fenének kéne 130-as alföldi terepen éppen a hill holderem? És miért kapcsolja ki hirtelen? Aztán ugyanúgy sípol csak ilyen rövidítéseket ír ki amikről fogalmam sincs hogy micsodák, meg hogy nézzem meg a használati utasítást.
Az automata követő fényszórót is kikapcsoltam, mert összevissza világít, amikor nem kéne a szembejövőt vakítja el (vadul villogatnak), ahova meg kéne világítani oda meg nem világít.
2021. nov. 9. 16:46
11/16 anonim válasza:
Akkor írd meg privátba. Egyébként mivel ennyire titkolózol tuti valami BMW, Merci, stb... típusú kocsiról van szó.
12/16 anonim válasza:
Na ezért kéne inkább fapados megbízható benzinest venni. Hiába csili-vili szuper modern ha mégis százféle baj van vele...
13/16 anonim válasza:
nem mindegy milyen autó , ez így hibás termék . videó a hibákról ha sokat szarakodnak akkor feljelenteni őket
14/16 anonim válasza:
természetesen nem normális a jelenség
garanciális időszakban vagy, vigyed vissza és csinálják meg
15/16 anonim válasza:
Ha új autó, akkor feltételezem van rá gyári garancia. Vidd be bármelyik márkaszervizbe!
16/16 anonim válasza:
Nem lehet hogy valami sebesség korlátnál csipog?
Én beállítottam hogy 60 km/h nál csipogjon, nehogy gyorsan hajtsak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!