Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Kell a három óra indulás...

Kell a három óra indulás előtt?Jövőhéten repülök Barcelonába!

Figyelt kérdés
10:30 kor indul a Ryanair gépe.Mikor kellene ki érni a reptérre jelen helyzetben?
2022. júl. 21. 07:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Lesz feladott poggyászod? Mert az minimum +fél óra.
2022. júl. 21. 08:24
 2/7 anonim ***** válasza:
75%
Inkább előbb, mint később. Sokkal jobb ott unatkozni "feleslegesen". Múltkor egy utazási műsorban mondták, hogy van ahol már 6 órát mondanak, természetesen az nem Ferihegy volt.
2022. júl. 21. 09:03
 3/7 A kérdező kommentje:
Lesz egy feladott bőrönd is!
2022. júl. 21. 09:10
 4/7 anonim ***** válasza:
86%
Ha lesz feladott borond is, akkor kell, 3 nem is, de 2.5 ora minimum. Bármi közbejöhet, lehet nagy sor stb
2022. júl. 21. 11:20
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Igazából csak a ferihegyi repteret önmagában nézve nem annyira kell az a 3 óra, DE: azért oda is kell érni valahonnan, a reptérre ugye autóút vezet, nem lehet csak úgy a mezőn át odakeveredni. Elég egy rossz helyen történt baleset és hopp, máris elúszott egy órácska … (saját tapasztalat, pedig a baleset “csak” a Kőhídnál volt, nem is a reptéri bekötőn).

És az is tény, hogy elég jó lett a teraszon a kocsma, szóval van hol eltölteni az időt , ha arra van szükség.

2022. júl. 21. 14:15
 6/7 anonim ***** válasza:
70%
2 hete repültem, indulás előtt 1ó40-nel korábban érkeztem és gond nélkül fel tudtam adni a csomagomat, utána meg unalmamban még vagy 40 percig járni a boltokat.
2022. júl. 21. 17:36
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Reptéren dolgozom, és azt ajánlom a 2,5óra mindenképp legyen meg.
2022. júl. 21. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!