Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » A WizzAir törölte mindkét...

A WizzAir törölte mindkét járatomat, de nem enged átfoglalni egy másik időpontra. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
November közepi retúr jegyünket törölte a Wizzair. Sem emailben nem kaptam értesítést, csak az appban láttam meg teljesen véletlenül, hogy a járat törölve lett. Az appban ugyan feldobja opciónak, hogy ingyen átfoglalhatok egy másik járatra, azonban a legutolsó gombnál ezt írja: "Invalid booking status for rebook". A weboldalon még a rebooking opció sincsen. Email továbbra sincs, az emailes megkeresésemre sem válaszolnak. Mindenképp az átfoglalást szeretném, hiszen ami eredetileg 140 ezer Ft körüli összegbe került, az jelenleg 640 ezer Ft-ba kerülne teljes áron. (Budapest-Kairó útvonalon.) Valaki járt már így?

2023. aug. 25. 14:27
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha nincs email, lehet hogy csak rendszerhiba.
2023. aug. 25. 14:55
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy rendszerhiba lenne, hiszen ha rákeresek erre az útvonalra, az eredeti dátumok már nincsenek meghirdetve.
2023. aug. 25. 15:10
 3/9 anonim ***** válasza:
95%
Ez pont az a helyzet, amikor fel kell venni az ügyfélszolgálattal a kapcsolatot.
2023. aug. 25. 15:46
 4/9 BeefEater ***** válasza:

Mivel az indulásig több, mint két hét van, ezért megtehetik, hogy törlik a foglalást és visszaadják a pénzed, ha jól tudom, ilyenkor plusz kártérítést nem kell fizetniük.

Van biztosításod, ami fizet ilyenkor?

2023. aug. 25. 16:08
 5/9 anonim ***** válasza:
Majd kapsz értesitést. Nyugi.
2023. aug. 25. 16:48
 6/9 anonim ***** válasza:
33%

Édesistenem, az egyik barom - aki sosem utazik - egy semmire sem jó biztositásra beszélne rá, a másik komplett idióta arra, hogy telefonálj emeltdijason.

VÁR-JÁL.

Fogsz kapni értesitést, és lesz átfoglalási lehetőséged is. -15 nap + 30nap közt.

2023. aug. 25. 16:49
 7/9 A kérdező kommentje:

Végül találtam egy alapdíjas számot és egy rendkívül segítőkész hölgy átfoglalta nekem telefonon keresztül. Ha valakinek hasonló problémája lenne, ezt a számot hívja: 00 36 1 677 7505

Köszi mindenkinek!

2023. aug. 25. 17:10
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

Ok, ügyes vag: De mi a francért nem tudtál várni egy picit? MEgjött volna az a link, amin még telefonálgatnod sem kellett volna.

ÉS még valami: látod mekora barmok kommentelnek itt, akik rendszerhibát, meg emeltdijas telefont és biztositást sürgetnek????

2023. aug. 25. 17:14
 9/9 anonim ***** válasza:
#8 A legnagyobb barom itt te vagy kisfiam.
2023. aug. 26. 10:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!