Van olyan youtube videó sorozat, ami elmagyarázza hogy higy lehet vezetni egy konkrét, egyszerűbb helikoptert vagy repülőt?
Attol fugg, miert akarod hasznalni az "egyszeru" helikoptert es az "egyszeru" repulogepet.
Ha terrorista-ongyilkos szandekaid vannak, akkor valoban eleg az egyes altal javasolt szimulacios program.
Ha hivatasos pilota szeretnel lenni, akkor nem art, ha ennek megfelelo oktatasban veszel reszt. Ne aggodj, par ev es meglesz az engedelyed.
Felteve, ha elotte az orvosi vizsgalatokon is megfelelsz.
"egyszerűbb helikoptert "
Ezen nagyon kellett röhögnöm!
Nagyon alábecsülöd a pilótákat.
Na igen. És mi az egyszerű?
Minimális műszerezettség, és egyebek? Akkor nagyon érteni kell a kézi vezérléshez, meg ezer máshoz.
Vagy olyan, ami tele van mindenféle okossággal? Akkir meg ahhiz kell jól érteni.
Lopni szeretnél egy légi járművet??
Mert a kérdésedből kikövetkeztethető, hogy még egy szakszolgálati engedélyre (pilóta jogsira) sincsen pénzed nem, hogy egy repülőre netán helikopterre?!!
Talán gyakorolj egy bilin...
Itt tényleg nem értem a szardobálókat. Én is végignéztem egy helikopteres oktatás videóját. Nem azért, mert ilyen kreatív módon szeretnék öngyilkos lenni, hanem hogy legyen fogalmam róla.
Ezzel az erővel természetfilmet se nézzen senki, mert ha odamész, ahol forgatták, akkor megesz az oroszlán.
9.
Az országos kompetenciamérésekből kiderült, hogy a végzős diákoknak több mint a fele nem tudja értelmezni az olvasottakat.
Te vagy rá az élőpélda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!