Elég régen láttam, de ha jól emlékszem, csak behaluzta, hogy összejött a másik csajjal.
2021. szept. 13. 17:22
2/9 Metionin válasza:
Kikészült a nő agya, annyira kényszeresen tökéletes akart lenni, amiatt haluzott. A másik csajjal töltött éjszakát, a csaj megölését azt csak képzelte, mert riválisnak látta.
2021. szept. 13. 20:26
3/9 HalkHogen válasza:
Így van. A film a tökéletességre törekvésről szól - amibe szó szerint beleőrült a csaj. Lenyűgöző alkotás a hangulatát és az operatőri munkát tekintve.
2021. szept. 13. 20:34
4/9 A kérdező kommentje:
És mi a helyzet azokkal a jelenetekkel, amikor letépi a hátáról a bőrt, meg rácsukja az anyja kezére az ajtót?
Ezután a jelenetsor után azt látjuk, ami már megtörtént, az anyja vágja a lány körmét, stb. és úgy tűnik, nem történt ilyen beteges dolog vele. De ha ezek nem voltak, akkor jó pár jelenet is csak beképzelés volt, vagy ilyesmi
2021. szept. 13. 20:43
5/9 anonim válasza:
Más dolgokat is behaluzott. De a bőrét valóban folyton véresre kaparta, azért vágta le az anyja a körmét.
2021. szept. 13. 22:45
6/9 A kérdező kommentje:
És miben halt meg? Mitől volt véres a hasa?
2021. szept. 14. 07:36
7/9 Metionin válasza:
4. Azt is képzeli, hogy legszívesebben megtenné. Mint amikor valaki istenesen felbosszant és azt képzeled, hogy megsimogatod egy péklapáttal de a valóságban csak állsz. Az ilyen gondolatok vannak benne a filmben úgy, hogy nem jelzi semmi hogy az most a valóságban nem történik meg.
Hogy mitől halt meg, az érdekes kérdés, nekem a józan paraszti eszem azt mondja, hogy kikészült a szervezete és valószínűleg agyvérzést kaphatott. Ugye a darab végén a hattyú meghal, lehet úgy is értelmezni,hogy annyira beleélte magát a szerepbe, hogy ő is meghalt. A hasa ugyanazon a helyen véres, ahol megszúrta korábban a másik lányt, aki igazából saját maga, a félénkebb énje volt. A valóságban szerintem nem volt véres a hasa, az csak utalás volt arra, hogy ő maga tette tönkre magát a szerepért.
2021. szept. 14. 08:50
8/9 anonim válasza:
Nekem úgy jött le, hogy amikor odacsukta az anyja kezét, szerintem akkor magának ártott, mert nekem úgy rémlik később neki volt bekötve a keze. Szerintem a saját kezét csukta oda, de ahogy nőtt benne a nyomás büntudatot generált magában olyan dolgokért is amiket nem is követett el, pl a gyilkosság. Szerintem azért volt véres, mert saját magába döfte azt a tükör darabot, csak az adrenalintól nem érezte a fájdalmat, fel volt pörögve attól, hogy ölt a szerepért és most végre ő lehet a fekete hattyú. Mire letáncolta a darabot akkora éppen elvérzett és meghalt. De szerintem a film elég sokoldalú. Mindenki máshogy értelmezi.
2021. szept. 18. 20:10
9/9 anonim válasza:
Igen, saját magát nyírta ki, csak haluzott közben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!