Mi lehet a címe?
Figyelt kérdés
Még régen kiskoromban láttam egy mesét. Azt hiszem a Rút kiskacsa volt az. De egy olyan verziója amit még nem láttam. Nagyon halványan emlékszem rá. Annyi maradt meg, hogy a Rút kiskacsa szürke volt. Az film háttere egy résznél sötét volt, az - az inkább szürkés. A film végén beszélt a hattyúkkal és látta őket repülni. Tudom nagyon kevés infó, nem hiszem, hogy sokan fogtok tudni segíteni... Csak valahol remélem. Kerestem,de nem találtam azt amit kerestem. Ha valaki tudja mire gondolok, az írja már meg. A címben talán benne van a hattyú szó.2018. jan. 14. 01:12
2/2 A kérdező kommentje:
Sajnos nem az, de köszönöm. 😊
A mese régebbi. Látszódik a vetítésén is.
2018. jan. 19. 17:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!