Mi a kedvenc filmetek Natalie Portman-tól és miket ajánlotok még tőle megnézni?
Figyelt kérdés
Nekem a Star Wars 1-2-3 és a Fekete hattyú (színészi játékban utóbbi vezet), meg talán a Thor. Láttam még tőle ezeket: V mint vérbosszú, Leon, Testvérek, Közelebb (ez utóbbi szerintem gyenge). Tervezem megnézni: Jackie, Expedíció, Ahol a szív lakik. Van még film ezeken kívül tőle ami szerintetek jó? Amúgy mióta a Fekete hattyút láttam, szinte beleszerettem, szerintem nagyon aranyos és szép nő.2021. máj. 11. 21:50
1/8 anonim válasza:
Majdnem elkezdtem írni aztán láttam hogy pont ugyanazokat ismered tőle mint én. :D
De itt láthatod a filmográfiáját: [link]
2/8 A kérdező kommentje:
Az Imdb, rottentomatoes, mafab oldalakat én is szoktam nézni, onnan gyűjtöttem ki hogy miket nézzek meg tőle.
2021. máj. 11. 22:56
4/8 A kérdező kommentje:
😂azt írtam hogy láttam, amúgy szerintem nem olyan jó az sem ahogyan sztárolják. Portman persze nagyon jó benne.
2021. máj. 12. 07:02
5/8 anonim válasza:
Szerintem a fekete hattyú az,ami nagyon túl van értékelve.
6/8 anonim válasza:
Leon..mivel a kedvencet is kérdezted.
7/8 A kérdező kommentje:
A Fekete hattyú érthető hogy nem jön be sokaknak. Én a Leont nem értem miért jön be ennyire szinte mindenkinek (nekem meg nem).
2021. máj. 12. 17:12
8/8 A kérdező kommentje:
Találtam még a Másik boleyn lányt, azt szerintem majd megnézem, tv-ben láttam belőle részletet, Portman mint mindig ott is elbűvölően játszik, nem tudok ellenállni neki :D
2021. jún. 3. 20:19
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!