Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Valaki emlékszik az Élet...

Valaki emlékszik az Élet iskolája (Carrossel) című szappanoperára?

Figyelt kérdés
Sajnos magyar nyelven sehol nem tudom újra nézni pedig régen ment a tv2-n egyszer talán, végig nyomták de utána eltűnt teljesen. Annyira régen volt, hogy még a magyar hangokra sem emlékszem milyenek voltak pedig az rémlik, hogy mindenkinek találót adtak. Eredeti nyelvén fenn van persze youtubeon (angol automat.felirattal) de mégis jobb lenne magyarul ráakadni. Van itt olyan aki nézte és esetleg megtalálta online is magyarul? Az angol verzióból is van pár részlet fenn de az borzalmas, olyan basic hangja van mindenkinek és a Maria Joaquina nevét ott h-nak ejtik míg emlékszem magyarban rendesen zs-vel ahogy az eredetiben is. :D...Emlékeztek még erre a sorira? Aranyos volt Maria Joaquina és Cirilo is, végére barátok lettek úgy ahogy. Meg sosem értettem Maria miért használ 2 nevet mindig..:) de így különc lehet. Ki volt a kevencet karakteretek? Meglepő de nekem Maria Joaquina :D. Beszélgessünk.

ma 00:08
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!