Valamikor fogják újra vetíteni a Violetta sorozatot?
Annyira hiányzik és visszanézném ha bármelyik csatornán is lenne akár.
Jobban szerettem mikor a disney-n ment éjfélkor, megszokott idő volt de bárhol visszanézném ha menne. Utoljára talán 2023-ban volt és emlékszem, hogy a barinőmmel mindig ki dumáltuk mi volt előző este, ő is nézte mint én. Hiányzik Gregorio furcsa viselkedése, Angie hazugságai, Angie és German, Ramallio és Olga,...egy időben ment az m1 vagy m2-őn napközben, de már ott se gondolom. Nem tudjátok nem megy valamelyik csatornán mostanában, vagy fog e menni? Van e esély újra látni a tv-ben? Jó pár éve nincs adásban. :( Visszanéztem interneten de tv ben mégis más...
Tényleg azokat se adják, de miért nem? Miért ne lehetne újra adni őket?
Régen voltak a Bizaarvark, Penny on mars, alex and co, soy luna, hamis cica...ezeket se adták utána többet. Bia is régies de néha néha visszahozták, eltűnt, visszajött de utána jó sokáig még most sincs sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!