Mi a véleményetek a Bridgerton-ról?
Szóval adsz neki egy esélyt? És mi a benyomásod róla azóta? :D
Nekem igazából azért tetszik, mert kosztümös dráma, és az ilyeneket szeretem, elrepít egy másik világba, ahol a szerelmesek úgyis összejönnek, totál romantikus módon, és ez kiszámítható, egyben kikapcsolódás.
Mivel tényleg nagyon felkapott, nagy a hype, így még több emberhez eljut, mint egy kevésbé felkapott kosztümös, régenskori sorozat, így többen szeretik.
De szerintem ez az egész korszak romantikusan lefilmezve nagyon szupi ❤️
Én is nagyon ellentkeztem. Pedig nagyon ajánlották...
Most meg beszippantott. XD
Ugyanez volt a Trónok harcánál is.
Az első évad is tetszett de a második különösen megfogott, nagyon szerettem. Ehhez képest a harmadik évad kicsit csalódás volt.
SPOILER!!!!!
Benedict karaktere olyan mintha semerre sem tartana, a hármasozás annyira feleslegesnek tűnt nekem… de legalább a végén megemlítette az álarcosbált. :) Remélem a következő évad róla fog szólni.
A másik csalódás: Michael helyett Michaela… Abszolút nem vagyok homofób de ez akkora csalódás volt, olyan szép volt Francesca története a könyvben.
Manapság kb minden új sorozatba beleerőltetnek vmi LGBT szálat teljesen öncélúan, lehet hogy van egy kvóta amit teljesíteni kell akár annak árán is hogy elrontják a sztorit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!