Hogy bírják ki az utasok a repülőn, hogy nem szellentenek?
Ez nagyon fura kérdés, eszembe srm jutna, higy minden étkezés puffadással jár... Ha neked így van, akkor vagy nagyon furcsa az étrended, vagy az emésztéseddel nincs valami rendben.
Viszont ugyanúgy tartja vissza normális ember, mint mindenhol máshol (munkahelyen, boltban, buszon stb.). Egyszerűen nem engedi ki 😀
Többször voltam Közép-Amerikában, Ázsiában, elhihetitek, hogy nem egy órás utak voltak, mégis megoldottam anélkül, hogy az utastársaim orra alá szellentettem volna.
És bármilyen hihetetlen, a többiek miatt sem úszott fingszagban a tízenórás repülőút...
És nem, kedves 13-as, nem attól lesz valaki intelligens, hogy sokat költ a jegyre. A proli a drága utat is végigfingja, az értelmes ember meg a fapados gépen is visszatartja, vagy maximum kisétál a mosdóig.
Azt nem tudom elképzelni, hogy egy ilyen egészségügyi problémával küszködő ember számára milyen megterhelés lehet egy közepesen hosszú repülőút, sőt valószínüleg életkor szerint is máshogy működik az emésztőrendszer, de én azt tapasztaltam magamon, hogy a bélrendszer légtelenítését össze tudom kötni a wc használattal.
Azt nem gondolom, hogy ne szellentenének az utasok közül sokan, de fingból is van ezerféle, hang és szaghatás szempontjából. Rengeteget repülök, de nekem még más szellentése nem okozott gondot, mert vagy nem volt olyan hangos vagy büdös, hogy érezzem vagy nem történt "bűnelkövetés", vagy a szaglásom nem tökéletes. Azt tudom, hogy a repülők utastér légtisztítása nagyon hatékony és intenzív, de turista osztályon mindenképp stresszes az összezártság ennyi emberrel hosszabb utakon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!