Nagyon rengeteg sokat szellentek akkor is ha nem eszek ez mitől van!?
Figyelt kérdés
Reflux beteg is vagyok bél gyulladásos tüneteim és talán emésztési zavarom is lehet nem tudom én csak ezt érzem magamban
Legutóbb a süllyedés és a crp az megfelelő referencia tartományban volt pedig!!!
2023. jún. 27. 13:47
1/10 anonim válasza:
Háziorvoshoz menj és ad beutalót, ahova kell. Ha még nem volt eddig ilyen tüneted és nem is voltál semmilyen kivizsgáláson, akkor érdemes utána járni.
Nem egyértelmű a leírásból, hogy bélgyulladásod van, vagy te gondolod csak?
2/10 A kérdező kommentje:
Ohh ezek már ős régi tünetek mint mindegyik betegségeim sérüléseim tisztelt felhasználó,vagy tisztelt felhasználók!!!
2023. jún. 27. 14:13
3/10 A kérdező kommentje:
De volt már bő egy évtizeddel ezelőtt gyomor tükrözés is nyelés röntgen az még régebben
Lehet ez is pszichoszomatikus betegség következménye!?
2023. jún. 27. 14:15
5/10 A kérdező kommentje:
És ez mi amit belinkelt ide énnekem,nekem a tisztelt felhasználó!?
2023. jún. 27. 14:24
6/10 anonim válasza:
Ha szagtalan a belgaz, akkor lehet, hogy stressztol sok levegot nyelsz. De ha budos, akkor valamit nem toleralsz, pl laktozt. Ezt viszont ki kell deriteni, es ha van intolerancia, ovakodni attol az elelmiszertol.
8/10 A kérdező kommentje:
Hogy micsoda!?
Sibo!?
2023. jún. 28. 18:24
10/10 anonim válasza:
A gyomor-bél rendszer lassabban vagy gyorsabban, de folyamatosan a szájnyílástól lefelé irányban perisztaltikus mozgást végez. Ennek a mozgásnak a következtében mindig kerül levegő a gyomorba, onnan pedig a belekbe. A szájüregbe folyamatosan kerülő nyál automatikusan lenyelésre kerül, ott pedig a benne levő karbonát/bikarbonát puffer rendszerből a gyomorsav szén-dioxidot szabadít fel, ami szintén a belekbe kerül és továbbítódik. A vastagbélben mindig vannak erjesztést vagy rothasztást végző baktériumok, amik életműködésük során gázokat termelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!