Hogy bírják ki az utasok a repülőn, hogy nem szellentenek?
Meg fogsz lepődni, de kulturált ember eleve nem eszik olyan ételeket ami köztudottan felfúj avagy puffaszt.
Ha meg nem bírod ki, akkor kimész a WC-re eregetni és nem a körülötted ülők orra alá fi.gasz nagyokat!
"a kerdesemet tartsák tiszteletben"
Te is tartsd tiszteletben azt, hogy emberek közé mész!
Viselkedj kulturáltan.
Próbálok neked értelmes, kultúrált választ adni. Kérlek ne sértődj meg.
Európában évente 400 millió ember felül egy repülőre. Tudom, ez a magyar vidéken hihetetlen szám, ahol még a gémeskút divik.
Nos, az európai polgárok többsége megértette, hogy ne fingjon a többiek orra alá. Nem is teszi. Aki meg fingik, azt elszivja a szellőztető rendszer.
Mondjuk a családban ki tudsz menni a teraszra vagy wcbe fingadozni, a repülőn ez nehezebb.
Szerintem rengetegen finganak a repülőn, főleg hogy adott esetben fel sem lehet állni, de az értelmesebbje próbálja diszkréten csinálni.
6.
Persze, de csap a fapados prolijáratokon divat ez mint tudod.
Hat sajnos szellentenek,mar nem egyszer volt hogy megcsapott az orrfacsaró bűz 🤮
Konkret tanacsot sajnos (inkabb szerencsere) nem tudok adni, en nem vagyok szeles tipus amugy se, repcsin sem volt gondom eddig. Ha alapbol te se vagy az, akkor ne izgulj ezen előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!