Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Hogy bírják ki az utasok a...

Hogy bírják ki az utasok a repülőn, hogy nem szellentenek?

Figyelt kérdés
Nagyon szép meg kérek mindenkit, hogy ezt a kerdesemet tartsák tiszteletben, nem viccből kérdeztem ezt! Lehet valakinek úgy jön le, hogy vicces kérdés de engem komolyan érdekel, és komoly választ szeretnék rá! Nagyon szép köszönöm előre is a normális és kulturált válaszokat! Továbbá: Engem azért érdekel, mert tervezek utazni, egyhuzamban 7 órás lesz az út, és mivel enni kell az ugye gazokkal jár, és hiába természetes, sajnos kellemetlen... Vannak akik azt mondják, hogy a repülés alatt erősebben törnek elő ezek a tünetek, de vannak akik ennek az ellenkezőjét állítják. Tapasztalatok? Ötletek? Tanácsok? Tabletta /gyógyszer? Tényleg köszi előre is!

2023. júl. 28. 17:17
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
67%

Meg fogsz lepődni, de kulturált ember eleve nem eszik olyan ételeket ami köztudottan felfúj avagy puffaszt.

Ha meg nem bírod ki, akkor kimész a WC-re eregetni és nem a körülötted ülők orra alá fi.gasz nagyokat!

2023. júl. 28. 17:21
 2/19 anonim ***** válasza:
65%

"a kerdesemet tartsák tiszteletben"

Te is tartsd tiszteletben azt, hogy emberek közé mész!

Viselkedj kulturáltan.

2023. júl. 28. 17:22
 3/19 anonim ***** válasza:
95%
Valószínűleg sokan nem bírják ki.
2023. júl. 28. 17:32
 4/19 anonim ***** válasza:
49%

Próbálok neked értelmes, kultúrált választ adni. Kérlek ne sértődj meg.

Európában évente 400 millió ember felül egy repülőre. Tudom, ez a magyar vidéken hihetetlen szám, ahol még a gémeskút divik.

Nos, az európai polgárok többsége megértette, hogy ne fingjon a többiek orra alá. Nem is teszi. Aki meg fingik, azt elszivja a szellőztető rendszer.

2023. júl. 28. 17:39
 5/19 anonim ***** válasza:
61%
Lehet, hogy sokaknak ez újdonság lesz, de még otthon a családban sem szoktunk egymás orra alá eregetni.
2023. júl. 28. 17:39
 6/19 anonim ***** válasza:
59%

Mondjuk a családban ki tudsz menni a teraszra vagy wcbe fingadozni, a repülőn ez nehezebb.

Szerintem rengetegen finganak a repülőn, főleg hogy adott esetben fel sem lehet állni, de az értelmesebbje próbálja diszkréten csinálni.

2023. júl. 28. 17:42
 7/19 A kérdező kommentje:
6. Köszönöm a választ!
2023. júl. 28. 18:14
 8/19 anonim ***** válasza:
27%

6.

Persze, de csap a fapados prolijáratokon divat ez mint tudod.

2023. júl. 28. 18:49
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Hat sajnos szellentenek,mar nem egyszer volt hogy megcsapott az orrfacsaró bűz 🤮

Konkret tanacsot sajnos (inkabb szerencsere) nem tudok adni, en nem vagyok szeles tipus amugy se, repcsin sem volt gondom eddig. Ha alapbol te se vagy az, akkor ne izgulj ezen előre.

2023. júl. 28. 19:08
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
En bevallok valamit. Miota rajottem, hogy nem birom a laktozt, azota csak akkor kell, ha vacsorara sok hust ettem. Bar ritkan felfujodni tudok levegotol, ha nagy ehseg utan hirtelen eszem, de mar kerulom, ha lehet.
2023. júl. 28. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!