Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Minek minősül a reptéren egy...

Minek minősül a reptéren egy pici 10-es villáskulcs?

Figyelt kérdés
Azért írtam ki a kérdést, mert nem értettem mit mondanak, mi okból veszik el tőlem a véletlenül kabátomban maradt kis szerszámot. A teáskanalat nem kifogásolták, az is fém és a fedélzeti kis kézipoggyászban volt.

2023. máj. 8. 12:47
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

7-es: és a kis kézipoggyászban vagy nagyobb méretűben voltak, ami nem vihető fel a fedélzetre?

Egyébként odafelé az itt árult májkrém konzerveket nézegették Ferihegyen, aztán kis simítózáras tasakokat adtak hozzájuk és engedték tovább.. ezekből vissza is hoztunk, le sem tojták az Olasz reptéren.

2023. máj. 8. 21:41
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

11-es: A kéziben volt. Most látom, hogy fogkrém is volt ugyanebben a táskában, de ki se nyitották, simán átengedték.

Sőt, az övemet is elfelejtettem levenni.

Nagyon nagy sorok voltak (fél órát álltam sorba) és pont váltás is volt, lehet ezért voltak engedékenyebbek.

2023. máj. 8. 22:08
 13/13 A kérdező kommentje:

Fogkrém az enyémben is volt, külön azt talán nem is nézegették.

Övednél, lehet hogy nem is jelzett a kapu?

2023. máj. 8. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!