Minek minősül a reptéren egy pici 10-es villáskulcs?
Figyelt kérdés
Azért írtam ki a kérdést, mert nem értettem mit mondanak, mi okból veszik el tőlem a véletlenül kabátomban maradt kis szerszámot. A teáskanalat nem kifogásolták, az is fém és a fedélzeti kis kézipoggyászban volt.2023. máj. 8. 12:47
1/13 anonim válasza:
Amennyiben nem vagy McGyver, kiskanállal kevesebb kárt tudsz okozni, mintha egy villáskulccsal random szétkapnál valamit, csak mert miért is ne alapon.
2/13 A kérdező kommentje:
De mi lehetett az indoklásuk? Mert valaminek minősült.
2023. máj. 8. 13:29
3/13 anonim válasza:
Miért nem kérdezted meg tőlük?
Egyébként:
Szerintem ezen belül pedig:
"d) kéziszerszámok – a súlyos sérülés okozására vagy a légi jármű biztonságának veszélyeztetésére felhasználható szerszámok"
4/13 A kérdező kommentje:
Azért nem kérdeztem meg, mert úgyse lett volna semmilyen lehetőségem a szerszám megmentésere, akármilyen okból nem tetszett nekik..
2023. máj. 8. 14:01
5/13 anonim válasza:
Gondolom itt sem azért kérdezted meg, hogy visszaszerezd.
Ott ugyanezt elmondták volna, hogy azért nem, mert...
6/13 A kérdező kommentje:
Mint írtam, csak az indoklás érdekelt volna, és már meg is kaptam a választ, köszönöm, vélhetően veszélyes tárgynak minősült.
2023. máj. 8. 14:14
7/13 anonim válasza:
Szerszámokat papíron nem engednek.
De nekem simán felengedték a franciakulcsomat és a csavarhuzó készletemet. Igaz, nem Ferihegyen.
9/13 anonim válasza:
Megtaláltad a villáskulcsomat?
Józsi a karbantartó
10/13 anonim válasza:
Nem voltal a repuloteren, nem volt nalad villaskulcs. Mi a torteneted, diagnozisod, kielegit-e ez a sok viccesnek se vicces kerdes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!