Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Online check in ?!

Online check in ?!

Figyelt kérdés

Előszőr megveszem a jegyet online amit pl a Google flight segítségével kiválasztok, ami átirányít a cég oldalára. Ott már a helyet is lefoglalhatom akár 1-2 hónappal előre is?

Mert valahol azt olvastam, hogy az online check in kell helyet választani…

2023. máj. 8. 05:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Pontosan.
2023. máj. 8. 11:10
 12/21 anonim ***** válasza:

Narsil!

Nem voltál figyelmetlen, felarral tudod a helyet választani. Sok értelemben a KLM is fapados lett, pl a feladando bőrönd sincs már az alap árban. Mivel én amúgy is bőrönd nélkül utazom, az első opciót választottam, ott feláras a hely jegy. A flexibilis opcional, ami a legdragabb, ott ingyenes.

2023. máj. 8. 12:01
 13/21 anonim ***** válasza:

Amugy leadhatod soron kivül a csomagodat, ugy ha magadnak csinalod az automatanal. Ott nem szoktak sorok lenni.

En most Londonbol hazafele igy jartam, szepen kivartam a soromat a pultnal, majd az alkalmazott meglatta, h van mar boarding pass-om es elhajtott, h akkor csinaljam meg az automatanal a csomagfeladast... Szimpatikus egy nő volt..

De mindegy most mar legalabb ezt is tudom hogyan kell es sor egyaltalan nem volt ott.

2023. máj. 8. 13:04
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
Budapesten nincs automata.
2023. máj. 8. 13:11
 15/21 anonim ***** válasza:
#14: megszűnt volna? Tavaly októberben még volt...
2023. máj. 8. 14:17
 16/21 anonim ***** válasza:
En is neztem egy nagyot a 14-es valaszan. Ra is kerestem a neten es marpedig van Bp-en is.
2023. máj. 8. 15:14
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
@10 Egymás mellett ülésért fizetni a világ lúzersége, ne támogassuk már ezt a szarrágását a légitársaságoknak.
2023. máj. 9. 07:16
 18/21 anonim ***** válasza:

15,16!

Ezek szerint tévedtem, utoljára augusztusban utaztam, akkor még nem volt. Mondjuk megneztem én is a weboldalt, és ott egyértelműen le van írva, hogy nem minden járat esetében használható

2023. máj. 9. 07:35
 19/21 A kérdező kommentje:

Egymás mellett ülésért fizetni a világ lúzersége, ne támogassuk már ezt a szarrágását a légitársaságoknak.”

🤣. Kevin 9 évesen utazott, egy francia úriember társaságában, végül kiderült, hogy nem is egy gépen volt a többiekkel.

Az a párezer forintot megéri lefoglalni, ettől nem lesz senki csóróbb. Meg amúgy is az ablak mellett ülés a legjobb. 😄

2023. máj. 9. 07:42
 20/21 anonim ***** válasza:
@19 Ablak mellett ülni nagyjából az első két repülésen móka, utána többet ér, hogy nem kell alvó embereken átmászni hajnal 2-kor. Az a pár ezres amúgy elég gyorsan összeadódik, tavaly nagyjából harmincszor utaztam ilyen fillérkúró társaságokkal, adjon nekik a franc erre 200k körüli pénzt.
2023. máj. 9. 07:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!