Online check in ?!
Előszőr megveszem a jegyet online amit pl a Google flight segítségével kiválasztok, ami átirányít a cég oldalára. Ott már a helyet is lefoglalhatom akár 1-2 hónappal előre is?
Mert valahol azt olvastam, hogy az online check in kell helyet választani…
Narsil!
Nem voltál figyelmetlen, felarral tudod a helyet választani. Sok értelemben a KLM is fapados lett, pl a feladando bőrönd sincs már az alap árban. Mivel én amúgy is bőrönd nélkül utazom, az első opciót választottam, ott feláras a hely jegy. A flexibilis opcional, ami a legdragabb, ott ingyenes.
Amugy leadhatod soron kivül a csomagodat, ugy ha magadnak csinalod az automatanal. Ott nem szoktak sorok lenni.
En most Londonbol hazafele igy jartam, szepen kivartam a soromat a pultnal, majd az alkalmazott meglatta, h van mar boarding pass-om es elhajtott, h akkor csinaljam meg az automatanal a csomagfeladast... Szimpatikus egy nő volt..
De mindegy most mar legalabb ezt is tudom hogyan kell es sor egyaltalan nem volt ott.
15,16!
Ezek szerint tévedtem, utoljára augusztusban utaztam, akkor még nem volt. Mondjuk megneztem én is a weboldalt, és ott egyértelműen le van írva, hogy nem minden járat esetében használható
Egymás mellett ülésért fizetni a világ lúzersége, ne támogassuk már ezt a szarrágását a légitársaságoknak.”
🤣. Kevin 9 évesen utazott, egy francia úriember társaságában, végül kiderült, hogy nem is egy gépen volt a többiekkel.
Az a párezer forintot megéri lefoglalni, ettől nem lesz senki csóróbb. Meg amúgy is az ablak mellett ülés a legjobb. 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!