Online check in ?!
Előszőr megveszem a jegyet online amit pl a Google flight segítségével kiválasztok, ami átirányít a cég oldalára. Ott már a helyet is lefoglalhatom akár 1-2 hónappal előre is?
Mert valahol azt olvastam, hogy az online check in kell helyet választani…
köszi.
Ha van csomagom, azt soron kívűl leadhatom a pultnál ha online megcsináltam becsekkoltam?
Igaz.
Fapadosoknál van, hogyha nem fizetsz a helyért, akkor az online check-in-kor sorsolja az ülőhelyedet.
Köszi
Még egy kérdésem lenne…
Ha a B2 szól a jegy, akkor az A2 ellenőrző pontokon is átmehetünk? a Skycourtban amúgy is megállnánk étkezni, ami a kettő között van… Egybe van építve tudom, mert már voltam, csak kíváncsiságképpen.
Nem számít, hogy melyik oldalon mész be.
#1-es, nekem van most aktív jegyem KLM-nél, de csak felár ellenében enged most helyet választani, (24 órával indulás előtt online checkin alkalmával tudok majd ingyenesen). Így értetted amit írtál, hogy felár ellenében tudod kiválasztani a helyedet foglaláskor, vagy figyelmetlen voltam és a vásárlás során lett volna rá díjmentes opció? Ha utóbbi, akkor el tudod mondani hol hibáztam?
Nincs olyan, hogy előzetes díjmentes helyválasztás. A helyfoglalás egy szolgáltatás, amiért fizetni kell, cserébe biztosan lesz ülőhelyed, nem foglalnak rá és ott ülsz ahol szeretnél.
#7 Mindegy, hogy melyik oldalon mész be, a váróterem ahol az étkezdék vannak mindkét terminál esetén közös.
Aha. Értem.
Előzetesen is foglalhatok jegyet, de az már szürkére vált, így nem kell bosszankodni ha a check in kor nem tudnánk egymás mellett ülni, igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!