Online becsekkoltam wizzairre és a csomagomhoz tartozik checked in luggage, nos ez nekem nem lesz, attól függetlenül oda kell mennem a check in pulthoz?
Figyelt kérdés
Wizzairrel megyek Milánóba, lesz nálam egy hátizsák és egy kézipoggyász. A megvásárolt jegy tartalmaz feladható poggyászt, de azt én nem viszek. Ugye online csekkolok és a egyenesen mehetnék a securityhez, viszont nem tudom hogy baj e, hogy nem csekkoltam be a nagy bőröndöt(mivel nincs).2021. szept. 20. 19:27
1/4 anonim válasza:
A check in pultnál ellenőrzik az oltási papírokat meg az rPLF-et. Szóval így is úgy is oda kell menned.
2/4 anonim válasza:
Ez nem feltétlenül ilyen egyértelmű. Ha feladott poggyászt igen, de kabinbőröndöt nem, csak kis kézit tartalmaz a foglalás, akkor valamelyiket fel kell adni, mert ugyanúgy megvághatnak a kapunál.
3/4 anonim válasza:
#2, a Wizzairnél nincs olyan kombináció, amiben feladott poggyász van, de kabinbőrönd nincs. Vagy csak hátizsák/kis méretű táskád van, vagy táska + kabinbőrönd + feladott poggyász.
4/4 anonim válasza:
@3 Próbáld ki, simán van. Travel light opció után ha adsz hozzá feladósat, akkor pont ez lesz a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!