A repülőgépen a szárnyaknál lévő ülésen milyen a kilátás? Sokat ront az élményen, hogy ott vannak melletted a szárnyak?
Szinte semmit nem látsz a repülő alatt.
Ha rossz idő van, akkor mondjuk tökmindegy.
Csak a felhoket latod. Akkor latsz csak valamit mikor fel/le szall a gep.
Nekem teljesen mindegy hogy hol julok a gepen, bar elol jobban szeretek mert ugy kb 15 perccel hamarabb kierek a terminalhoz mint az utolso aki leszall, igy tobb idom van a csatlakozast elerni.
A jó hír, hogy rendkívül jó a kilátás.
A rossz hír, hogy csak a szárnyakra.
Viszont te látod meg elsőnek, ha leválik valamelyik szárny.
Peches vagyok 😅 szerintetek ha kérem csekkolásnál tudnak rajta módosítani? (akár plusz pénzért is)
Anyukámmal és apukámmal fogok menni és nekik szeretnék minél nagyobb élményt és örömet okozni.
Én azon a párton vagyok, hogy az ember tapassza az orrát a repülőgép ablakára a felszálláskor, és le se vegye róla a leszállás végéig, én már utaztam gép elejében, végében és szárny felett, de még sosem zavart az, hogy mellettem ott van a szárny.
Tökéletesen látni mindent.
Ha más helyért akár egyetlen fillért fizetnél, valami nagy baj van a fejedben.
7
Rettentően proli a hozzáállásod a világhoz.
7-es. Köszönöm, először teljesen értelmes válasznak gondoltam amit írtál míg el nem jutottam az utolsó mondatodig.
A szüleimnek szeretnék örömet okozni. Köszönöm hogy megosztottad velem a tapasztalataid, de nem gondolnám, hogy attól bajok lennének a fejemben, hogy ha úgy gondolom helyet akarok váltani. Ebből a megnyilvánulásból ítélve nálad sincs minden rendben.
Kérdező!
Ha örömet szeretnél okozni a szüleidnek akkor a szárny előtti részre, és minél előrébb üljenek.
(Nem véletlenül vannak elől pl. a business ülések.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!