Szerintetek lesz Sármellék-Los Angeles közvetlen repülőjárat?
Jó, hát akkor ide is beírom, hogy nem, nem lesz. Nem azért írom le, mert Botondka valóban kíváncsi lenne a válaszra, hanem azért, mert a válaszadók sem látják át a teljes képet és néhányan tévúton járnak. És azt is még egyszer leírom, hogy elsősorban nem azért nem lesz, mert nincs rá piaci igény meg alkalmas kifutó, mert bár valóban nincs értékelhető kereslet és alkalmas infrastuktúra, de ha ezek meglennének sem lenne KÖZVETLEN járat Sármellék és LAX között. Eleve az igény, hogy KÖZVETLEN járat legyen egy USA nyugati parti desztinációra egy akármilyen európai alárendelt régióból azt mutatja, hogy a kérdezőnek fogalma sincs sem a légiközlekedési iparág működésének lényegi jellemzőiről sem az általános iskolai földrajz tantárgy alapjairól.
A fapados társaságoknak nincsenek olyan gépeik, melyek képesek lennének ezt a távolságot leszállás nélkül megtenni. Még a legnagyobb hatótávolságú XR gépeik is max 4700 tengeri mérföldet tudnak egy menetben megtenni és Sármellék-LAX kb. 6000 tengeri mérföld. Nem tudom, manapság miket tanítanak az iskolában, de lehet, hogy azt mondták neked a suliban, hogy mindent lehet, ha nagyon akarod? Rossz hír, hogy a fapadosok a te kedvedért nem fognak szélestörzsű gépeket vásárolni, mert baromira nem illenek a működési modelljükbe, köszönik, ők így keresnek igen jól.
Azok a légitársaságok (hagyományosok) amik viszont rendelkeznek szélestörzsű gépekkel, a távolsági járataikat a központi repterükről üzemeltetik, tehát előbb elvisznek Frankfurtba, Münchenbe, Párizsba, Londonba, Amszterdamba stb., ahol át kell szállnod a nagygépre. Akkor viszont már a te feltételeid közül nem teljesül a következő: közvetlen.
Egyébként nem csak Sármellékről, de több száz másik, jóval nagyobb európai helységből sem lesz a fenti okokból közvetlen járat az USA nyugati partjára. Hidd el, aki el akar utazni Sármellékről vagy mondjuk Grazból Los Angelesbe és futja rá, az a közvetlen járat hiánya ellenére is megteszi
Először is egyetlem Magyar sem él Grazban, de, hogy hány magyar él ott, arról leszel szíves adatokat keresni, ha érdekel. Mert itt a felvetésed teljességgel irreleváns. Lehet, hogy téged meglep, de magyarok utazhatnak és utaznak is más országokból. Én például ebben a hónapban jártam Mexikóban bukaresti indulással és Michiganben bécsből indulva. Persze kényelmesebb lett volna, ha közvetlen járat indult volna mindkét helyre lakhelyemről, Leninvárosból, de erre sajnos nincs és nem is lesz esély.
Azért, hogy fejben egyenes maradj, elmondom, Graz nem azért szerepelt példaként, mert a magyarság onnan szeretne Kaliforniába kitelepülni, pusztán azt kívántam megvilagítani, hogy ahogy Sármellékről és sok kisebb-nagyobb magyar városból sem lesz közvetlen járat LA-be, úgy Európa több ezer városából sem, még az olyanokból sem mint Graz.
Ennek az oka pedig az előző hozzászólásomban található. Ugyanazért nem lesz Sármellékről sem, amiért pl. Grazból (és még sorolhatnám) sem.
Drukkolok neked, hogy az ott közölt információkkal való bírkózásod során ne te maradj alul
Nézd, sokkal nagyobb az esélye, hogy egy idétlen IT-s troll vagy, minthogy ennyire retardált lennél, de ezt nem tudhatom pontosan. Ezért én szívesen társalgok veled, rengeteg időt töltök repülőtereken várakozva - most is éppen Máltára indulok - akár trollkodsz, akár gyengeelméjű vagy. Örülök, ha mindketten jól szórakozunk.
Az élet tud meglepetéseket produkalni. A minap kaptam egy levelet a NAV-tól, ami a lényeg az aláírás volt. A keresztnevet (csakis azt) megváltoztattam személyiségi okokból, de az illető létezik: Troll Andrea, kiadványozó.
Minden lehetséges...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!