Hogyan tudhatom meg, hogy rajta vagyok-e egy adott repülőjáraton? Wizzair.
Arra vagyok kíváncsi, hogy más vett-e nekem jegyet egy adott repülőjáratra. A járat számát ismerem, de a rendelés azonosítóját nem.
Milyen lehetőségeim vannak?
És akkor honnan tudszcróla hogy állítólag vettek jegyet?
Vagy honnan fogod tudni hogy ki kell menj a repterre?
Épp ez a kérdés, hogy vettek-e, vagy sem.
Cég vette, elvileg kedd reggelre, de nem érem el őket 1 hete, és bizonyosságot nem tudtam eddig nyerni róla. Fölöslegesen meg nem szívesen utaznék 200 kilométert Budapestig.
Ez valami kamu nyeremény, vagy mi?
Be se tudsz csekkolni előtte ha nem mondták meg a repkjegy kódját!
#6: ne haragudj, de így nem tudok neked segíteni, ha alapvető információkat eltitkolsz.
Semmiféle saját repülőjegyed nincs, ha nincs nálad a foglalási kód. Anélkül be se tudsz lépni a légitársaságnál az online check-in-be. Mindaddig egy rejtélyes "valaki foglalt valamit - áááállííítólag" státuszban vagy.
Soha nem utaztál még repülőn?
Annyit tudsz esetleg hogy csekkolasnal oda adod a szemelyidet/utlevelet es azonnal latjak a rendszerben van-e foglalas.
Tolem meg sosem kertek a kodot, csak az okmanyaimat es mar nyomtattak is ki a boarding pass-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!