Nagy Peterr kérdése:
Hogyan tudhatom meg, hogy rajta vagyok-e egy adott repülőjáraton? Wizzair.
Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, hogy más vett-e nekem jegyet egy adott repülőjáratra. A járat számát ismerem, de a rendelés azonosítóját nem.
Milyen lehetőségeim vannak?
2022. nov. 6. 20:56
11/17 anonim válasza:
#10: de pont ezt akarja megspórolni a kérdező, hogy 200 km-ről felutazzon, és ott a pultnál kiderüljön, hogy semmiféle jegye nincs...
Manapság mindenki online intézi a becsekkolást, mert az ingyen van. A helyszíni check-in -ért fizetni kell, főleg fapadosnál.
12/17 anonim válasza:
"Fölöslegesen meg nem szívesen utaznék 200 kilométert Budapestig."
En nem is ertem, hogy hogy gondoltal barmifele utazast, ha meg a repjegyet sem kaptad kezbe.
13/17 anonim válasza:
12: ezért kérdeztem rá én is, hogy miféle konstrukció ez, de elutasította a válaszolást a kérdező...
14/17 anonim válasza:
Akkor tenyleg nincs mas modja hogy kideritsd, csak a cegtol.
15/17 anonim válasza:
Kérdező, sikerült már felhívnod a "céget"...??
16/17 anonim válasza:
Nem, nem tudod meg, hogy az asszony vett-e repülőjegyet a szeretőjével.
17/17 anonim válasza:
#16: ooops, erre nem is gondoltam..😁
Azt h8ttem vmi átverés áldozata lett, pl állítólagos nyeremény...
De persze a szeretős felállás is átverés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!