Júliusban szeretnék utazni a párommal Amsterdamba, viszont iszonyat drágák a repjegyek. Milyen tanácsokat, tippeket ajánlotok hogy picit "lefaraghassunk" az árból?

9
Biztos! Ki is írta a rendszer, hogy már csak 2 db ülőhely maradt.
De nem én akarok utazni, csak kíváncsiságból kerestem rá.

#11: melyik légitársaság, melyik oldalon nézted?
Én itt néztem: [link]
49100 Ft a legolcsóbb csak oda jegy.
Más légitársaság járatát nem találtam Budapestről.

144 most a legolcsobb KLM-mel.
Fapadossal Eindhovenbe lehet menni, onnan valóban van tökéletes vonat összeköttetés Amsterdammal. Eindhiven Aiport- Amsterdam central útvonal busz-vonat-vonat, vagy busz vonat egy irányba egy személyre jelenleg 25,44. Tehát két személyre oda vissza az több mint 100 euro. Na és ezzel csupán a repülőtértől Amsterdam central vonatallomasig jutottál el, onnan még nyilván a szallasig is el kell jutni. Érdemes ezt is belekalkulalni. 9292 a tomegkozlekedesi app neve, bár nem tudom Magyarországon le tudod e tölteni

Bocs, de ha nincsen rá pénzed, akkor miért nem máshová mentek?
Nem lesz felhőtlen a szülinapos mosolya, ha nyomorognia kell majd odakint.

Wizz vagy Ryan Cherleroi (CRL)-re, onnan vonat. például júli 10-re most 13990ft a wizznél.
Csak az a gond, hogy 70-80€ a vonat. Amit megnyersz a repülőn, azt ráfizeted a vonatra.
Talán még drágább is lesz minha KLM-el direktbe mennétek AMS-be.
De ha a párod vasútbúza, akkor eggy CRL-AMS és aztán egy AMS-EIN vonatút még tetszene is neki... az egy eurostarral utazni sem semmi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!