Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Csak én félek ennyire?

Csak én félek ennyire?

Figyelt kérdés

Szerintem igen.

Vettem repülőjegyet, 3 héttel az utazás előtt németbe. Nem fogok felszállni. Pánikolok egy hete, akkor nem gondoltam bele, hogy nem véletlen nem mentem ki közeli rokonokhoz se Angliába, akik 8 éve kint vannak és folyton hívni akarnának.

Rettegek, aludni nem tudok, tehetetlenség van a levegőben, és 10km az marha magas.

Elég egy apró probléma a gépben és már meghalt mindenki, köztük én is.

Ellazult csavar valahol amit nem látnak, beakadt abroncs, szuicid hajlam a pilótában, kilyukadó üzemanyagtartály, baromi erős turbulencia.

Hiába mondja bárki bárhol barmennyiszer, de ez a legbiztonsagosabb! Ezt nem tudom így gondolni, mivel mondjuk 10 ezerből 1el van gikszer az fix halálos, de mondjuk autóbaleset ( nyilván több van, mivel eleve több gépjármű van a világon) hiába több van, nem mindegyik halálos kimenetelű. Himalája magasságról zuhanva, vagy ami ezt kivaltja, kB baszhatja mindenki...

2023. jan. 5. 21:58
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Megérkeztem, jó minden :D

Köszi a támogatást skacok!

2023. jan. 6. 10:27
 12/15 anonim ***** válasza:
Naaaa gratulálok! Elmesélnéd nekünk, hogy milyen volt a repülés?
2023. jan. 6. 12:09
 13/15 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy sikerült. Nekem nem is a lezuhanástól van félelmem, hanem egyszerűen nem bírom a bezártságot, a kiszolgáltatottságot, hogy egy dobozba vagyok bezárva, ahonnan nem tudok kijönni csak úgy. Mikor elmondom, hogy én nem fogok repülőre ülni, akkor engem is "bíztatnak" kedves ismerősök, hogy "még egy sem maradt fenn", meg hogy "a legbiztonságosabb", de csak mosolygok rajtuk, mert nem ez a probléma. De ezt úgysem érti meg senki.
2023. jan. 6. 14:01
 14/15 anonim válasza:
Ez a para szerintem természetes. Viszont abba gondolj bele, hogy minden évben van max 3-4 nagyobb repülőgép szerencsétlenség, amit a média meglovagol. Ez azért elrettentő, mert àtlag ember nem repül sokszor, sőt valami sose, azt viszont nem teszik hozzá, hogy napi szinten több ezer gép száll fel, éves stinten több millió repülés van, és ebből van néhány katasztrófa. Hogy egy olyan gélre szállsz fel, amelyik lezuhan, kb szinte annyi esélye van, mint megnyerni a lottót. Ha orthon maradsz is lehet bajod, leállhat a keringésed otthon is, sose tudni. Szóval ha repülnöd kell, emiatt nem kell paràzni szerintem.
2023. jan. 6. 14:25
 15/15 anonim ***** válasza:
Egyaltalan nem igaz hogy egy apro hiba es meghalt mindenki. Akar percekig is zuhanhatsz azzal a tudattal hogy meg fogsz halni. Gondolj bele ez milyen felelmetes lehet.
2023. jan. 6. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!