Csak én félek ennyire?
Szerintem igen.
Vettem repülőjegyet, 3 héttel az utazás előtt németbe. Nem fogok felszállni. Pánikolok egy hete, akkor nem gondoltam bele, hogy nem véletlen nem mentem ki közeli rokonokhoz se Angliába, akik 8 éve kint vannak és folyton hívni akarnának.
Rettegek, aludni nem tudok, tehetetlenség van a levegőben, és 10km az marha magas.
Elég egy apró probléma a gépben és már meghalt mindenki, köztük én is.
Ellazult csavar valahol amit nem látnak, beakadt abroncs, szuicid hajlam a pilótában, kilyukadó üzemanyagtartály, baromi erős turbulencia.
Hiába mondja bárki bárhol barmennyiszer, de ez a legbiztonsagosabb! Ezt nem tudom így gondolni, mivel mondjuk 10 ezerből 1el van gikszer az fix halálos, de mondjuk autóbaleset ( nyilván több van, mivel eleve több gépjármű van a világon) hiába több van, nem mindegyik halálos kimenetelű. Himalája magasságról zuhanva, vagy ami ezt kivaltja, kB baszhatja mindenki...
Megérkeztem, jó minden :D
Köszi a támogatást skacok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!