Náthás repülés és utazás betegen?
Figyelt kérdés
Holnap utaznánk el, viszont eléggé megvagyunk fázva. Mire ügyeljünk, mivel azt mondták, hogy nagyon rossz lesz. Illetve akik szintén így jártak mennyit vett el az élményből a kirándulás, városlátogatás során, hogy betegek voltak?2022. dec. 2. 11:00
12/18 anonim válasza:
Nem azért utazok hogy mutogassam, de a havi fizetésem harmadába került (és ebben a kaja még nincs benne, csak az út, szállás, programok). Közben megérkeztem és nem szenvedek, jól érzem magam.
13/18 anonim válasza:
Nekem is muszaj volt most nathasan elutazom. Gyogyszereket vittem magammal, coldrex tabletta, lazcsillapito, csomo PZS, egy nozi inhalalot, mebucaint..
Aluszekony vagyok es kicsit folyik az orrom, amugx meg csak lazam sincs. Maszk volt rajtam vegig. Egy covid tesztet akartam meg utazas elott csinalni, meg is vettem, de elfelejtettem. Vegig paraztam h leraknak a repulorol ha eltusszentem magam... Mint mondjak.. A gepen en voltam a legkevesbe beteg. Egy natha miatt most mar senki se fogja lemondani az utazasat, planr mivel erre az indokra kb sehonnan se kap az ember visszateritest.
14/18 A kérdező kommentje:
13 a többiek mennyire voltak betegek?
2022. dec. 6. 22:10
15/18 anonim válasza:
13 vagyok, mellettem egy kozepkoru muki szörcsögött meg tusszogott. En csak ketszer diszkreten kifujtam az orromat :)
16/18 anonim válasza:
Férjemnek allergia miatt folyton be van dugulva az orra.Leszállásnál nagyon fájt a füle.
17/18 anonim válasza:
Konkretan haromszor eltem at leszallasnal megfazaskor, hogy a fulem pokolian fajt, egyszer par oraig alig hallottam.
18/18 A kérdező kommentje:
17 orrod hogy viselte?
2023. jún. 30. 15:02
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!