Náthás repülés és utazás betegen?
Figyelt kérdés
Holnap utaznánk el, viszont eléggé megvagyunk fázva. Mire ügyeljünk, mivel azt mondták, hogy nagyon rossz lesz. Illetve akik szintén így jártak mennyit vett el az élményből a kirándulás, városlátogatás során, hogy betegek voltak?2022. dec. 2. 11:00
1/18 anonim válasza:
Most utaztam haza, mellettem egy pasi ült aki beteg volt. Persze elkaptam egy hete itthon vagyok minden bajom van. Ha elmész te is megfertőzni embereket, akkor legalább egy maszk legyen rajtad.
2/18 A kérdező kommentje:
Oksi lesz rajtam:) Am mit kaptál el?
2022. dec. 2. 11:23
3/18 anonim válasza:
A megfázás nem fertőző, csak kellemetlen. Ha valóban csak meghűltél, másnak nem lesz baja.
4/18 A kérdező kommentje:
Fertőző, hiszen te is elkapod vkitől
2022. dec. 2. 12:06
6/18 anonim válasza:
Betegen minek utazni? Így nem lesz élmény. Betegen otthon kell kúrálgatni magad. Ja, meg kell mutatni a Facen/Instán az ismiknek, hogy erre fussa?
7/18 A kérdező kommentje:
6 köszönjük Emese :)
2022. dec. 2. 12:29
8/18 anonim válasza:
#6 igaz én buszon (nemzetközi), de betegen utazom. Tegnap este jött ki, pénzt vissza se a busz nem ad, se a szállás, nem fogom veszni hagyni.
9/18 anonim válasza:
Jó hát értem én. Inkább elmész azt végigszenveded az üdülést betegen. (Aminek mellesleg az lenne a célja, hogy kikapcsolódj) De legalább meg tudod mutatni az ismiknek a közösségi oldalon, milyen utazásra sikerült össze spórolni. És akkor majd talán irigyek lesznek, s akkor majd tudsz dagadni a büszkeségtől, megnyugszol, hogy hasznos eleme vagy a társadalomnak.
Lehet így is gondolkodni, meg lehet másképp is.
Manapság egy nyaralásnak sokkal inkább státusz-szimbólum értéke van, s nem a kikapcsolódás a célja. Hanem hogy minél nagyobbat lehessen vele villantani a közösségi médiában.
10/18 anonim válasza:
A repülésre készüljetek, mert az lehet kellemetlen. Nekem legutóbb amikor enyhén megfázva repültem úgy fájt a fülem mintha késsel szurkálnák aztán másfél napig be voltam dugulva. Elég rossz volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!