Kanadába mennyire nehéz kijutni most?
Elgondolkoztam rajta hogy ki költöznék Kanadába de az express entry programban igen kevés a pontszámom hiába van mérnöki végzettségem angol nyelvtudással és munkatapasztalattal.
25 éves vagyok kb 3-4 millió forintot váltanék át dollárra (olyan 10 ezer dollárom legyen kb meg vagy 500 eurom). Az elég lenne kint addig még ott elhelyeszkednék?
Nem tudom, kamuzik-e a kérdező, de ha Kanada VALÓBAN menedékjogot ad egy Magyarországról érkező magyarnak, az több, mint elkeserítő! Mert az azt jelenti, hogy FOGALMUK SINCS a valóságról, és mindent elhisznek, nem csak az átlagember, még a döntéshozóik is, amit a nyugati média politikai érdekektől befolyásolva, hol jó-, hol rosszhiszeműen, de a realitástól mindenképpen elrugaszkodva terjeszt Magyarországról.
Végtelenül szomorú, hogy mennyire könnyen manipulálhatók az emberek, még a politikusok is.
Nem csoda, hogy a világ itt tart, ahol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!