Mi fog történni ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Már sokszor repültem, láttam egy pár repteret, de mi van akkor ha gondolok egyet hogy csak a repülőtér tranzitjában szeretnék nézelődni, ezt úgy képzelem el hogy aki előttem van és beszkenneli a beszállókártyáját a beléptető kapunál (még a biztonsági ellenőrzés előtt) akkor én utána gyorsan besurranok, úgyse veszi senki észre szerintem, ezt meg lehet tenni nyugodtan?2022. szept. 30. 17:55
1/8 anonim válasza:
Naiv vagy ha azt hiszed h ez lehetseges...😂
2/8 anonim válasza:
A tranzit egyebkent a security check UTÁN van, csak úcy mondom...
5/8 anonim válasza:
AKAROM tudni, hogy erre D.Brasco mit válaszolna! 🤣
6/8 anonim válasza:
Szerintem remek ötleted van. :)
Már csak a surranásodra vagyunk kíváncsiak.
8/8 anonim válasza:
#7 Nem hiányzik ide az a paraszt.
Kérdező: az utas biztonsági ellenőrzésen dolgozom. Kb 0,0001% esélyed ezt összehozni. Ha mégis megteszed nem fog történni semmi különös, azonnal 5en fognak körbe állni és kikísérnek. Ha másodszor is bepróbálkozol, nos maradjunk annyiban, hogy rossz ötlet lenne. Nagyon rossz. Ha a tranzitban akarsz nézelődni gyere a reptérre dolgozni, elég nagy a munkaerő hiány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!