Mi történne olyan esetben, ha elkapom a covidot utazás előtt pár nappal?
Beutazáshoz szükséges a 48 órás negatív covid teszt.
Le van foglalva, kifizetve a szállás, repjegyet már megvettem busás áron, biztosítások, minden egyszóval, beletettem 600-700ezer ft-ot, és amilyen a sors, pont elkapom a covidot indulás előtti napokban.
Be se engednek az adott országba ilyen esetben? Tehát kidobtam a pénzt az ablakon?
Ha megvan a tesztem ami negatív, kutyát nem érdekelné, ha valahogy elkapnám,elmennék kirándulni, főleg ha kifizettem.
Ezt a nátha vírust csak felfújták.
Nem az oldalhoz tartozik, de ha pozitív vagy, még a pcr meg bármelyik tesztet is átlehet verni, ergo,én bármikor csináltam negatív tesztet.
De tanácsot, tippet nem adok, mindenki megoldja magának.
A tesztelés idöpontja és az utazás/érkezés idöpontja közötti idöben kell negatívnak lenned. Ha 1-2 nappal elötte fertözödsz meg, az probléma lehet. Biztosításod legyen, aaz nagyn fontos, hátha visszakapod a pénzedet, vagy egy részét.
Mindenesetre nem kívánom neked, de senkinek sem ezt a helyzetet !!
Remélem, hogy csak elméleti kérdés volt, nem valóságos.
csak elméleti, de majdnem valóságos lett, mert 2-3 hónapja nagyon terveztem egy utazást május 1. indulással (csak lett egy váratlan kiadásom) a fülöp-szigetekre, és láss csodát, 5-6 napja elkaptam a covidot. Ami kb semmilyen extra tünettel nem jár, csak enyhébb megfázásos tünetetek, először azt hittem az allergiám jött ki.
Nagyon nagy rizikó most utazni ilyen helyekre :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!