Wizzair-nél felengednek parfümöt vagy sprayt a fedélzetre?
Folyadékot kiszerelésenként 100 ml-ig lehet.
De ezt nem a légitársaság ellenőrzi, hanem a biztonsági kapunál nézik.
Összesen 1 liter folyadékot vihetsz be maximum 100 ml-es kiszerelésben.
Ha 100 ml-nél nagyobb a flakon, akkor nem engedik át a biztonsági ellenőrzésen, ki kell dobnod.
Nem tudom, írják e valahol, hogy üvegben lévő folyadékot nem lehet felvinni, de én mindig viszek, a parfümöm mindig abban van, de sosem volt még belőle gond.
Műanyag átlátszó zacskóba kell mindent rakni és max. 100 ml lehet minden folyadék.
Ezek a hivatalos válaszok, de nekünk meg direkt szóltak, hogy ne igyuk már meg a fél literes ásványvizet beszállás előtt, azt fel lehet vinni.
A másik meg, hogy parfümöt ne... vicces is lenne, a fedélzeten meg ott árulják meg fújkálják össze-vissza. Nem tudom, hogy engedhetik ezt meg. Vannak szagok (mert azok nekem nem illatok), amiktől rosszul vagyok, émelyítően büdösek, vagy köhögsz tőle. És ki sem tudsz szellőztetni.
7es
Azt a vizet amit a reptéren vettél, felviheted a gépre.
A biztonsági ellenőrzésen nem vihetsz át nagyobb mennyiségű folyadékot, így a vizet sem.
#7: félreértettél valamit. A beszálláskor már bármit felvihetsz a fedélzetre, pl. akár a duty free boltban vásárolt üveg bort is.
A biztonsági ellenőrzésen viszont nem fognak átengedni a fél literes vízzel.
Én azt szoktam csinálni, hogy beviszek egy üres összenyomott 1,5 literes ásványvizes palackot és csapvízzel megtöltöm.
6x repüültem eddig, cukik vagytok, hogy lepontoztatok, pedig de, átengedtek, és nem, nem ott vettem, nem a duty freeben. Ha így lett volna, nem kommentelek ehhez a kérdéshez.
Annyira gáz, mikor emberek, akik még nem találkoztak az életben bizonyos dolgokkal, azt hiszik, hogy az nem is létezik. Vagy hogy csak nekik lehet igazuk. Ha a másiknak igaza van, vagy tapasztalt már valami mást, akkor arra puffognak, megszólják, jelen esetben lepontozzák. Legyetek büszkék akkor magatokra, igazán intelligens emberek vagytok! :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!