Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Van itt más is, aki szeretne...

Van itt más is, aki szeretne repülővel utazni, de nincsen útitársa ?

Figyelt kérdés
Még soha nem utaztam repülővel, viszont már nagyon szeretnék. Egyetlen problémám, hogy nincsen utitástam. Valakinek nem lenne kedve velem utazni?
2022. szept. 9. 04:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
84%
Bécs és Prága nincs olyan messze, hogy oda repülővel kellene utazni...
2022. szept. 11. 01:51
 12/17 A kérdező kommentje:
nem az a lényeg, hogy milyen messze van, hanem hogy szeretném átélni a repülés élményét....
2022. szept. 11. 23:35
 13/17 BeefEater ***** válasza:
Akkor inkább sétarepülésre menjél szerintem.
2022. szept. 12. 10:46
 14/17 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretek egyedül utazni, sokkal szabadabb az ember. Én csak ajánlani tudom, nem kell mindig útitárs. Anélkül is annyi inger ér, hogy nincs időd unatkozni.
2022. szept. 12. 11:09
 15/17 anonim ***** válasza:
Azt hiszem, Dortmundba volt olcsó repjegy a wizznél, ami reggel megy, du jött. Nem tudom, van-e még. De máshová biztos van. Megveszed a jegyet, repülsz, oda-vissza, ki se kell mozdulnod a reptérről. Megvan a repülés élménye :-)
2022. szept. 14. 10:50
 16/17 anonim ***** válasza:

Én úgy látom kérdező, hogy te elég bevállalós vagy azért, ha már ez így megfordult a fejedben... nem hiszem, hogy ne tudnád megoldani az utazást. Itthon nézd meg a googlén, ahova készülsz, ott helyben is elő tudod venni a telefonodat (net legyen rajta!) a tömegközlekedéstől, kezdve, éttermek, menetrend, minden rajta van. Nézd meg még itthon, hogy milyen jegyet érdemes venni, miket akarsz megnézni, stb, tervezd el nagyjából az utat. Ha nem úgy alakul valami, akkor meg ne ijedj meg :-) tervezz újra.

Pár éve Berlinben jártunk, az akkor 15 éves fiammal. és volt egy napunk, amikor teljesen ő irányított. Ő monda, hogy hova menjünk, hogy jutunk el oda, hol vegyünk jegyet, stb. Németül egy szót se tudott, csak angolul. Én nem szóltam egy szót se, csak mentem utána. Hihetetlenül ügyesen megoldotta, egyszer se kellett segítenem neki.

Ebből kiindulva (nem tudom, te hány éves vagy), de biztos vagyok benne, hogy te is nyugodtan elindulhatsz, ha nem találsz megfelelő útitársat magad mellé.

Csak elindulni ijesztő, de ha ott vagy, akkor már minden kialakul.

2022. szept. 14. 11:03
 17/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Mikor és hova gondoltál menni? Valamilyen úti cél csak van tervben neked, ha már repülni szeretnél.

Vagy inkább társulnál valakihez?

2022. szept. 21. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!