Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Van itt más is, aki szeretne...

Van itt más is, aki szeretne repülővel utazni, de nincsen útitársa ?

Figyelt kérdés
Még soha nem utaztam repülővel, viszont már nagyon szeretnék. Egyetlen problémám, hogy nincsen utitástam. Valakinek nem lenne kedve velem utazni?
2022. szept. 9. 04:16
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
97%
Hidd el, egyedül ezerszer jobb utazni, mint egy vadidegennel. Rengetegen utaznak egyedül, menj el külföldön pl. Airbnb túrákra, programokra és akkor nem leszel egyedül és ismerkedni is tudsz.
2022. szept. 9. 06:18
 2/17 anonim ***** válasza:
73%
Miért kellene repülöre utitárs?
2022. szept. 9. 07:58
 3/17 anonim ***** válasza:
62%
Ahhoz nem kell útitárs. Meg kell venni a repjegyet, és ennyi.
2022. szept. 9. 10:44
 4/17 BeefEater ***** válasza:
65%

Nem tudom, milyen repülőre gondoltál, de a legtöbbön van legalább 2 pilóta, 3 utaskísérő és vagy 180 másik utas. Nem leszel egyedül!

Vagy mire gondoltál pontosan?

2022. szept. 9. 10:57
 5/17 anonim ***** válasza:
95%
Amikor elkezdtem többet utazgatni, nekem sem volt útitársam, aztán rájöttem, hogy mennyivel jobb ez így. Próbáld ki te is bátran.
2022. szept. 9. 11:26
 6/17 anonim ***** válasza:
95%
Én is mindig egyedül utazom. Imádom.
2022. szept. 9. 11:27
 7/17 anonim ***** válasza:
95%

Én csak egyedül utazom. Nem kell senkire várni, nem kell senkihez alkalmazkodni, nem kell a nyavajgást hallgatni, ami érdekel, megnézed, stb.

Többen is mondták már, hogy szívesen eljönnének velem. De csak azért, mert ők egyedül nem mernek elindulni, kell nekik valaki, aki irányít, tervez. Én meg nem akarok utánfutót.

Te is ezért szeretnél útitársat, mert kell valaki, aki tudja mi merre, és te csak követed? Ha igen, akkor sok sikert, nem könnyű ilyen embert találni, aki ezt felvállalja.

Ha nem ezért szeretnél útitársat, akkor meg hajrá, indulj el. Ha az ismerőseid látják, hogy mennyi helyre eljutottál, előbb-utóbb jelentkezni fog valaki, aki csatlakozna.

Még annyit, hogy facebookon vannak ilyen útitárskereső csoportok, érdemes egy próbát tenni, csak szűrni kell, mert ott is előfordulnak defektes emberkék.

2022. szept. 9. 11:54
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Egyetertek a 7-essel, javareszt egyedul szeretek utazni. Nem szeretek igazodni masokhoz, plusz nekem volt mar teljesen elrontott nyaralasom is, amikor azt kivantam barcsak egyedul jottem volna.

Hozzam olyan utitars kellene, akivel nagyjabol kozosek az igenyeink.

Ahogy a 7-es is leirta, en az afajta vagyok aki mar tudja mi merre van, es igy az sem zavar ha a masik csak kovet. De egy valamit ki nem allhatok, az a nyavajgas... ezert is irtam, engem nem zavar ha valaki ram bizza az iranyito reszet, de az igenyeinknek egyezniuk kell. Pl. En nem vagyok egesz nap a hotel szobaban, hanem inkabb strandolok, csavargok, vasarolok a varosban, ami erdekel azt megnezem, ilyenek.

2022. szept. 9. 13:31
 9/17 NTBS ***** válasza:
Biztos.
2022. szept. 9. 19:59
 10/17 A kérdező kommentje:

Még fiatal vagyok, azt hiszem leginkább olyan útitársra lenne szükségem, aki irányt tud nekem mutatni, legalábbis tudjuk támogatni egymást. Először ilyen közeli helyekre gondoltam mint pl. Prága vagy éppen Bécs.

A korosztályomban nem ismerek senkit , aki ilyen vállalkozó szellemű lenne. Igazából az egész környezetemben nem ismerek senkit aki csatlakozna, egyedül meg kissé bizonytalan vagyok.

2022. szept. 11. 00:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!