Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Ha a Ryanair online check-in...

Ha a Ryanair online check-in keretein belül becsekkolom magam, és megkapom a boarding pass-t pdf formátumban, mehetek is az ellenőrző kapuhoz, és nem kell sorban állnom a reptéren a check-in pultnál?

Figyelt kérdés
Még sosem repültem így, és bizonytalan vagyok, hogy tényleg ennyire egyszerű az online check-in, mint amilyennek látszik, és kikerülhetem a sorban állást a check-in pultnál? :D
2022. szept. 8. 13:13
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs feladott poggyászod, csak kézi, akkor mehetsz egyből az ellenőrző kapuhoz. Ha van feladott poggyászod, akkor azt le kell adnod a check in pultnál.
2022. szept. 8. 13:40
 2/3 anonim ***** válasza:
22%
Miért állnál sorba? Mit szeretnél tőlük?
2022. szept. 8. 15:13
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
En is meglepodtem hogy ennyire egyszeru, semmi extra 😅 de igen, ha nincs feladott poggyaszod, mehetsz egyenes az ellenorzo kapuhoz :)
2022. szept. 8. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!