Első repülés milyen?
Figyelt kérdés
Kicsit izgulok,most repülök először! Érdemes esetleg dedalont bevenni?, Elég érzékeny a gyomrom.2022. júl. 23. 18:29
1/5 anonim válasza:
Én nagyon élveztem. A legjobb az volt, hogy teljesen be volt borulva az ég, és felülről nézve olyan volt a sok fehér felhő, mint a mennyország. Egyáltalán nem volt hányingerem, mondjuk nekem gyerekkoromban buszon se volt soha. Viszont fel- és leszálláskor érdemes rágózni vagy cukrot szopogatni, különben bedugul a füled.
2/5 anonim válasza:
Sajnos én nem élveztem,de ez nagyon egyéni dolog.
Aki izgulós,annak mindenképp rosszabb,mert az idegesség nagyon rontja az élmény meglétét.
Már akinek a repülés élmény.
3/5 anonim válasza:
A fel és leszállás olyan, mint amikor elindul a lift, közötte meg mintha meg sem mozdulna a gép...
Mondjuk egyszer egy rövidke úton a kisgép hirtelen elkezdte csökkenteni a magasságot, na az parás volt, de túléltük 😅
4/5 anonim válasza:
A turbulencia az nem kellemes,de van aki direkt élvezi.
Általánosságban elmondható,hogy aki jól bírja a körhintát,és nem félős annak semmisség a repülés,de aki félős,és szédülős annak nem egy élmény.
Nagyon egyéni ez a dolog.
5/5 anonim válasza:
En imadtam, szeretem a horizontot bamulni es a felhoket. Ehyedul a felszallast es leszallast fogod erezni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!