Repülés közben aludni hogy lehet?
Figyelt kérdés
Sose bírok elaludni, tengeren túli úton se.
Van esetleg valakinek valamilyen trükkje arra, hogy lehetne mégis?
Érdemes lenne megtanulnom pihenni ilyenkor, hogy jobban kihasználjam az időt.
2022. júl. 22. 16:59
1/11 anonim válasza:
Nekem sem megy, pedig voltam már 36 órás utazáson is, az ok, hogy a gépen nem tudtam aludni, de még a reptéren sem, pedig 5 és 8 órát dekkoltam Frankfurtban és Oszakában.. Egyszer mellettem egy nő bevett egy altatót na az aludt, még wc-re sem tudtam kimenni úgy kidőlt..
2/11 anonim válasza:
Amióta rátaláltam a Daedalon tablettára, azóta gond nélkül elalszom. Pedig nekem is voltak ezzel kapcsolatos problémáim.
3/11 anonim válasza:
A Daedalonnak mondjuk nem sok köze van az alváshoz.
4/11 anonim válasza:
En sem tudok aludni, de egy szem Dormicum csodakra kepes.
5/11 anonim válasza:
3!
A c vitamin is elaltathat am. Placebo effekt.
Amúgy meg a valaszado nyilván émelygés miatt szedi, amit a tabletta megszuntet, tehát nincs rosszul, ergo ellazul, akár el is alszik.
6/11 anonim válasza:
Piát próbáltad? Régi, jól bevált módszer :-)
8/11 anonim válasza:
Én elég jókat szoktam durmolni, fejhallgatóba beteszek valami kellemes operát ami nem olyan ricsajos, meg szemvédőt. Mondjuk én szerintem egy zuhanást is átaludnék. Amúgy a halk zenét és daedalont ajánlom én is. Esetleg a macskagyökér tabit.
9/11 anonim válasza:
Sehogy nem alszom.Alig várom,hogy leszálljunk.Egy rémálom volt nekem mindíg.
10/11 anonim válasza:
Füldugó és nyakpárna, esetleg némi tömény szesz utazás előtt sokat segíthet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!