Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Repülés közben aludni hogy lehet?

Repülés közben aludni hogy lehet?

Figyelt kérdés

Sose bírok elaludni, tengeren túli úton se.

Van esetleg valakinek valamilyen trükkje arra, hogy lehetne mégis?

Érdemes lenne megtanulnom pihenni ilyenkor, hogy jobban kihasználjam az időt.

2022. júl. 22. 16:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Eleinte én sem értettem, hogy tud valaki a gépen aludni. Most már megy. Először is vacsora után hátradöntöm az üléstámlát, meggyőződve, hogy a mögöttem ülő asztaláról is elvitték már a göngyöleget. Leveszem a cipőm, a derekamhoz teszem a kispárnát, a fejtámaszban lévő behajtható füleket behajtom, kieresztem a derékszíjam, betakarom magam a pléddel, esetleg előtte iszom 1-2 sört, kikapcsolom az előttem lévő kijelzőt és kissé oldalra fordulva elhelyezkedem. Mindig a középső üléssor folyosós, többnyire G ülését kérem és egy idő után olyan félálomba szenderülök. Nem egy mély alvás, de arra elég, hogy utána ne legyen gond a bérautóval közlekedni akár több órán keresztül.

Sokat segít, hogy akár Bécsből, akár Pestről megyek, nekem már sokszor hajnali egykor kelnem kell, úgyhogy mire jön az alkalom, már jó álmos vagyok. Utálok repülni

2022. júl. 26. 00:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!