Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Ha a Wizz Air ennyire gagyi,...

Ha a Wizz Air ennyire gagyi, akkor miért utaznak vele?

Figyelt kérdés
Nem mondhatjuk, hogy a színvonalat nem lehet tudni előre. Adott egy gagyi, minőségtelen szolgáltatást biztosító, ócska ügyfélszolgálattal ellátott nagy arcú szolgáltató. Mit várnak az emberek? Egyszer csak máshogy fog működni?
2022. júl. 20. 05:35
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
82%
Ami fapados az fapados, nem csak a wizzair ilyen, mit mondasz a Ryanair-ről? :D
2022. júl. 20. 06:19
 2/20 anonim ***** válasza:
54%
Én pl. már 15 éve nem utaztam velük. Eleinte fiatalon nem voltak különösebb igényeim csak az, hogy vigyenek el olcsón. Gondolom most is ez van, akinek a pénz számít az kibírja azt a pár órát velük..
2022. júl. 20. 06:20
 3/20 anonim ***** válasza:
97%
Saját példa. Montenegróba pl. csak nekik van közvetlen járatuk Budapestről, így egyszerűbb volt Wizzairrel menni, mint kikecmeregni Bécsbe, aztán onnan háromszoros áron az osztrák légitársasággal repülni.
2022. júl. 20. 07:16
 4/20 anonim ***** válasza:
91%

Így van, egyrészt a közvetlen járataik miatt minden kockázat ellenére érdemes őket választani a mindenféle átszállós meg vonatozós, buszozós móka helyett. Màsrészt pedig ott az ár, ami időben foglalva roppant versenyképes akkor is, ha tudod, hogy egy esti hazajáratból szívás lehet. Én e kockázatot figyelembe véve teszek egy tétet az ő járataikra.

És azt is tudom, hogy kisgyerekkel ez már nem feltétlenül lesz megfelelő szolgáltatás nekem így, szóval a választàsom újabb tényezőtől fog függeni.

2022. júl. 20. 08:20
 5/20 anonim ***** válasza:
96%
El nem tudom képzelni, hogy mire van szüksége embereknek egy 1.5-2 órás európai úton, amit a Wizz ne teljesítene. Van egy ülésed, leteszed magad, bedobsz egy albumnyi zenét és mire vége, ülhetsz fel a reptéri buszra. Egy nem fapados közben ad egy szendvicset meg egy kólát esetleg plusz 4 centi lábteret. Több mint 500 repülőúton vagyok túl, 30-nál több különböző társasággal, ázsiai fapadosok meg afrikai kisgépes megoldásoktól a közel-keleti csúcsnak tartottakig minden volt. Továbbra is azzal utazom, amelyik aktuálisan a legolcsóbb és normális átszállási ideje van. Minden másban annyira elhanyagolhatóak a különbségek, hogy egyszerűen nem tud érdekelni.
2022. júl. 20. 08:34
 6/20 anonim ***** válasza:
95%
Én sem értem, mi az a szignifikáns különbség, ami miatt annyival szarabb a többinél. Oké, nyilván egy Etihad 1. osztály picit más, de gondolom a kérdező sem ilyenre gondolt.
2022. júl. 20. 08:50
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

az ember el akar jutni A-bol B-be, rakeres, kiadja, hogy a wizzair kozvetlen jarattal 3 ora alatt ott van, vagy mehet hagyomanyos legitarsasaggal egy atszallassal 6 ora alatt

Nyilvan a wizzairt valasztja

Masik opcio, van ket legitarsasag, az egyik este 8-kor indul, a wizz pedig reggel 9kor. megint a wizzairt valasztja.

Szinten a wizzairt fogja valasztani, ha sokkal olcsobb a jegy

ha baj van, akkor gaz a wizzair, de az esetek tulnyomo tobbsegeben eljuttat gond nelkul abol b-be

2022. júl. 20. 09:00
 8/20 anonim ***** válasza:
81%
A wizzel az a baj hogy gagyib és sokkal drágább mint a ryan. Pedig a ryan sem olyan hű de színvonalas.
2022. júl. 20. 09:39
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha mondhatok egy bíztató dolgot, a magyarok 80 százaléka épp olyan, mint te vagy. Életében nem ül repülőre. Többségük még ahoz is hülye, hogy egy újságcikket értelmezni tudjon.

De egy dologban mindkét halmaz komplett idiótőákat tartalmaz: nem utaznak, csak a földről köpködnek. És mondanak véleményt olyan dolgokról, amikhez nem értenek.

Nyugi fotelutazó, vígasztaljon téged a gondolat, hogy rengeteg élményt hagysz ki.

2022. júl. 20. 09:50
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
En pl azért utaztam velük a, múltban mert egyedül ők repültek bp goteborg vonalon vagy mehettem volna atszallassal 6346x annyiért flancos lufthansaval. Miota repül a ryan azóta velük megyek.
2022. júl. 20. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!