Ha a Wizz Air ennyire gagyi, akkor miért utaznak vele?
Így van, egyrészt a közvetlen járataik miatt minden kockázat ellenére érdemes őket választani a mindenféle átszállós meg vonatozós, buszozós móka helyett. Màsrészt pedig ott az ár, ami időben foglalva roppant versenyképes akkor is, ha tudod, hogy egy esti hazajáratból szívás lehet. Én e kockázatot figyelembe véve teszek egy tétet az ő járataikra.
És azt is tudom, hogy kisgyerekkel ez már nem feltétlenül lesz megfelelő szolgáltatás nekem így, szóval a választàsom újabb tényezőtől fog függeni.
az ember el akar jutni A-bol B-be, rakeres, kiadja, hogy a wizzair kozvetlen jarattal 3 ora alatt ott van, vagy mehet hagyomanyos legitarsasaggal egy atszallassal 6 ora alatt
Nyilvan a wizzairt valasztja
Masik opcio, van ket legitarsasag, az egyik este 8-kor indul, a wizz pedig reggel 9kor. megint a wizzairt valasztja.
Szinten a wizzairt fogja valasztani, ha sokkal olcsobb a jegy
ha baj van, akkor gaz a wizzair, de az esetek tulnyomo tobbsegeben eljuttat gond nelkul abol b-be
Ha mondhatok egy bíztató dolgot, a magyarok 80 százaléka épp olyan, mint te vagy. Életében nem ül repülőre. Többségük még ahoz is hülye, hogy egy újságcikket értelmezni tudjon.
De egy dologban mindkét halmaz komplett idiótőákat tartalmaz: nem utaznak, csak a földről köpködnek. És mondanak véleményt olyan dolgokról, amikhez nem értenek.
Nyugi fotelutazó, vígasztaljon téged a gondolat, hogy rengeteg élményt hagysz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!