Mit lehet csinálni, ha elfogyott a repülőjegy az adott napra?
Figyelt kérdés
2 hét múlva repülünk. Minden le van foglalva, a szállás már nem lemondható. A visszafele repjegyet is megvettük. Az oda fele útra ma szerettem volna venni, viszont elfogyott. Más légitársaság nem repül aznap arra az úticélra. Ryanairrel mennénk egyébként. Találtam egy átszállásos opciót ami beleférne. Egész sokat utazom, viszont nem jártam még így. Sehogyan nem tudok már a járatra jegyet venni, ha azt írja, hogy sold out?2022. jún. 1. 23:48
11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, tisztában vagyok vele, hogy repülőjegyet kell először foglalni. Ha jól látom, nem írtam le, hogy miért alakult így, nem ez volt a terv, nyugi!:) És a kérdés sem.
2022. jún. 2. 12:29
12/15 anonim válasza:
Nyugi??
Nem mi megyünk majd gyalog...
13/15 anonim válasza:
Előző napra sincs járat? És valahol megoldjátok a plusz egy szállást...
14/15 A kérdező kommentje:
Inkább megyek gyalog, minthogy egy büdös bunkó legyek :D Megoldottam egyébként. Csak egy kérdést tettem fel.
2022. jún. 2. 14:31
15/15 anonim válasza:
Megnézed, hogy van-e bécsi járat ugyanoda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!