Mit lehet csinálni, ha elfogyott a repülőjegy az adott napra?
Figyelt kérdés
2 hét múlva repülünk. Minden le van foglalva, a szállás már nem lemondható. A visszafele repjegyet is megvettük. Az oda fele útra ma szerettem volna venni, viszont elfogyott. Más légitársaság nem repül aznap arra az úticélra. Ryanairrel mennénk egyébként. Találtam egy átszállásos opciót ami beleférne. Egész sokat utazom, viszont nem jártam még így. Sehogyan nem tudok már a járatra jegyet venni, ha azt írja, hogy sold out?2022. jún. 1. 23:48
1/15 anonim válasza:
Akkor menj átszállással. De azt nem értem, hogy miért foglalsz nem lemondható szállást, amíg az oda-vissza utazás nincs megszervezve?
3/15 anonim válasza:
Hát, hogy is mondjam, nem épp okos ember az, aki először szállás foglal, aztán vissza utat és a végére hagyja az oda utat....
Nem, ha eladtak minden jegyet nyilvánvalóan nem tudsz már arra q járatra vásárolni,
4/15 anonim válasza:
Az elég komoly ha azt mondják minden jegy elfogyott, mert általában eleve túlfoglalják a gépet. Ez azt jelenti, hogy mondjuk 160 ülőhelyes gépre eladnak 165 jegyet abban a reményben, hogy biztos lesz olyan aki nem jelenik meg az indulásnál. Ha meg mindenki ott lenne, akkor pár emberrel közlik, hogy sorry.
5/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves válaszokat!🥰
2022. jún. 2. 07:40
6/15 anonim válasza:
Amúgy nyilván nem csak a Ryanair repul adott helyre, nézd meg q többit is.
7/15 anonim válasza:
"Egész sokat utazom"
Villamoson...
8/15 anonim válasza:
Ha lehet átszállással, akkor foglald le azt, nehogy az is elfogyjon.
9/15 anonim válasza:
"Köszönöm a kedves válaszokat!"
Miért van az, hogy az okosok sohasem kérik ki maguknak ha valakik okosnak gondolják őket?!
Ezzel szemben...
10/15 anonim válasza:
Először mindig repjegyet kell foglalni - mert szállást később is találsz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!