Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Wc-zés repülőn?

Wc-zés repülőn?

Figyelt kérdés

Bocsánat a tudatlanságomért, de életemben először fogok repülni, és komolyabb távot. Egy dologgal nem vagyok tisztában, hogy repülőn van arra valami szabály hogy mikor lehet menni vécére, illetve ott mit szabad? Úgy értem ha nekem el kell mennem pl. kakilni a 10 órás úton akkor annak nincs e akadálya?

Köszi a válaszokat!

22/n

2022. máj. 31. 20:23
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Akkor mehetsz, ha már utazómagasságban van a gép és kikapcsolhatta mindenki a biztonsági övét.

Amíg rajta ülsz, NE húzd le!!

2022. máj. 31. 20:41
 2/9 anonim ***** válasza:
97%
Mehetsz nyugodtan felszállás után, amikor jelzik, hogy lehet menni (pl mikor nincs turbulencia)
2022. máj. 31. 20:41
 3/9 anonim ***** válasza:
97%
Amikor nem világít az "öveket bekapcsolni kötelező" jelzés, akkor mászkálhatsz, tehát akár WC-re is mehetsz. Ez felszállásnál és leszállásnál világít meg ha nagyobb turbulencia közeleg.
2022. máj. 31. 20:47
 4/9 A kérdező kommentje:
Oh értem. Köszi! És jellemzően 1 wc van egy repülőn?
2022. máj. 31. 21:10
 5/9 anonim válasza:
14%
Igen egy kb 200 emberesen 1
2022. máj. 31. 21:15
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Legalább 2. Nyilvánvaló, hogy nem kockáztathatják meg, hogyha azzal az eggyel valami történik, ne legyen WC.
2022. máj. 31. 21:32
 7/9 anonim ***** válasza:
82%
2 wc van és villog pirosan ha foglalt.
2022. máj. 31. 21:53
 8/9 anonim ***** válasza:
29%
Jáj nekem nem túl jó élményem van ezzel. 2 wéce van a repülőn, hát vagy másfél órát bent ült egy fullos mindzsó. Annyit vártam ott a wéce előtt. Hát hajjak meg, olyan büdösset fosott be oda, hogy én csak visszatartott levegővel bírtam ki, még bent vóltam.
2022. jún. 1. 05:41
 9/9 anonim ***** válasza:
43%
Kakiltál végül út közben?
2022. jún. 23. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!