Repülőn lehetek mezítláb?
Figyelt kérdés
Sosem repültem még, de hosszú út vár rám.2022. márc. 12. 20:46
1/30 anonim válasza:
Előtte mosd meg a labad mert az utastársak mergesek lesznek...😂
2/30 anonim válasza:
Zokni azért lehetőleg legyen rajtad.
3/30 anonim válasza:
Ha budos óvatosan xd. Sok karen van a gépen.
4/30 A kérdező kommentje:
Ez a "büdös a láb, haha" már 5 éves korban sem vicces, de hát kinek mi.
Engem az érdekel, hogy van-e szabály, ami tiltja, vagy egészségügyi következménye. Tehát értelmes válaszokat kérek, az unatkozó óvodások kíméljenek.
2022. márc. 12. 22:05
5/30 anonim válasza:
Van. És ha mellettem venned le és budositenel, kiszállásnal basznek pár pofont neked.
6/30 anonim válasza:
Konkret, altalanos repulesbiztonsagi szabaly nincs ra, de hidd el, bunko dolog es kozutalatnak fogsz orvendeni ha zokni nelkul szellozteted a labadat a repulon. A legitarsasag szabalyzata viszont tilthatja, igy a stewardess is valoszinuleg meg fog kerni hogy vedd vissza a cipodet es ha ellenkezel, leraknak a geprol.
Mindenki mas is kibirja a hosszu utat cipoben, te is ki fogod birni - peldaul ugy, hogy kenyelmes cipot veszel.
7/30 anonim válasza:
Igen. Sokan leveszik a cipőt nagyon hosszú utak során.
8/30 anonim válasza:
Nem vesszük le hacsak nem strandon vagyunk. Gusztustalan... és a büdös láb nem vicces, viszont visszataszító.
9/30 D. Brasco válasza:
Lehet neked ez a büdös láb dolog vicces pedig nem annak szántuk te agyhalott biológiai hulladék
10/30 anonim válasza:
Lehetsz. Nyáron sokan vannak papucsban, abból is kibujtatja az ember a lábát ... Ha viszont csizmában utazol és azt kezded lehuzogatni utazás közben, a melletted ülő nyilván nem fogja értékelni, a stewardess pedig visszaveteti veled. Tehát ha mezítláb akarsz utazni, akkor zokni nelkul, papucsban szállsz fel a gépre. Probléma megoldva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!