1/32 anonim válasza:
Én vettem mér le többször is a cipőmet, és senkinek nem volt vele problémája. (Megnyugtatok mindenkit rossz szaga sem volt :D)
2/32 anonim válasza:
igen
nem szólnak érte ha nem vagy büdös :D
csak ha vészhelyzet van akkor rossz menekülni az égő roncsokon át mezitláb
3/32 anonim válasza:
Levenni le lehet. Az más kérdés, hogy amióta volt olyan munkám, hogy repülögépeket takarítottam, nem venném le. Inkább ne akard tudni, hogy mennyire takarítják vagy inkább nem a gépeket.
4/32 A kérdező kommentje:
Én arra gondoltam hogy mezítláb szállnék fel, végig mezítláb lennék és mezítláb szállnék le.
Amúgy ha már égő roncsok vannak ott nem igazán kell menekülni mert nem éli túl senki.
2020. dec. 3. 16:42
5/32 anonim válasza:
"Én arra gondoltam hogy mezítláb szállnék fel, végig mezítláb lennék és mezítláb szállnék le."
Az ilyen szintű igénytelenséget nem csak a repülőkön nem tolerálják.
6/32 A kérdező kommentje:
Miért lenne ez igénytelenség?
2020. dec. 3. 16:53
7/32 anonim válasza:
Ez a "próbáld meg elmagyarázni a hülyének, hogy miért hülye" tipikus esete.
8/32 anonim válasza:
Én sokat repültem és senkinek nem volt ezzel baja. (mondjuk Aucklandig pl nehéz is lett volna nem levenni legalább egyszer még úgy is hogy át kellett szállni.)
Szerintem sokan csinálják.
9/32 anonim válasza:
ja hogy így gondolod?
ezért szólni fognak!
10/32 A kérdező kommentje:
Mezítláb szálltál át?
2020. dec. 3. 17:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!