Ki lenne benne? A californiai Mojave-sivatagban szeretnék mezitláb futkározni. E tervemhez keresek útitársat.
Jaj, de édes.. Ugye nem voltál még sivatagban? Nekem volt ehhez szerencsém.
Jól írja az első. Nappal nemhogy mezítláb, de egy szál pólóban nem fogsz tudni mászkálni a sivatagban. Tanácsolják is, hogy hosszú ujjú inget vegyen fel az ember, mert különben nagyon megég a bőre. A homok meg annyira meleg bizonyos időben, hogy a cipőd talpán keresztül is lehetett néha érezni. Este meg eleve nem tanácsolják hogy kimenj a sivatagba, mert
1. el lehet tévedni, és akkor neked véged
2. az éjszakai állatok miatt, amelyek közül a legtöbbnek halálos a marása/csípése..
Utána olvasgattam a Mojave-sivatagról. Érdekes egy hely.
Inkább sziklás, tele kaktuszokkal. Katonai bázis van arra, és a legmelegebb hely a földön 56 fokot is mértek.. Szívesen megnézném én is, mert biztos szép lehet.
Én meg Alaszkában akarok mezitláb sétálni januárban:)
Érezni akarom ahogy átjárja a hideg a talpamat xDDDDD
6-os válaszoló: jah, csak a régieket bírom, amíg nem bohóckodások mentek bennük, mint a legtöbb mai néphülyítésben (pl irreális hülyegyerek-akciófilmek, meg langymeleg romantikázások)
7-es válaszoló: hú, tök jó lehetett! Ahova mennék, az Mojave sivatag, nem a Szahara. Amerikai helyszín. Nem tudom miért...csak úgy. Milyen ott lenni a sivatagban? Tényleg kékebb az ég? Vannak még régi autók arrafelé?
Hát, szívesen megnéznék pár képet, köszi. Ha nem bonyolult...
Palm Springs? Ez jól hangzik!
Valamiért a régi kocsik, meg a sivatag nekem két összetartozó dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!