Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Ki lenne benne? A californiai...

Ki lenne benne? A californiai Mojave-sivatagban szeretnék mezitláb futkározni. E tervemhez keresek útitársat.

Figyelt kérdés
Biztonságban eljutni oda, majd haza, de csinálni pár fényképet is, s hozni haza pár homokszemet mondjuk. Ideális útitársam egy vadóc lány lenne.
2013. nov. 8. 00:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
a sivatagban olyan forró a homok nappal, hogy leégne a talpad. este viszont meg előjönnek a kis állatok amik lerágják a lábad. :D
2013. nov. 8. 07:49
 2/12 anonim ***** válasza:

Jaj, de édes.. Ugye nem voltál még sivatagban? Nekem volt ehhez szerencsém.

Jól írja az első. Nappal nemhogy mezítláb, de egy szál pólóban nem fogsz tudni mászkálni a sivatagban. Tanácsolják is, hogy hosszú ujjú inget vegyen fel az ember, mert különben nagyon megég a bőre. A homok meg annyira meleg bizonyos időben, hogy a cipőd talpán keresztül is lehetett néha érezni. Este meg eleve nem tanácsolják hogy kimenj a sivatagba, mert

1. el lehet tévedni, és akkor neked véged

2. az éjszakai állatok miatt, amelyek közül a legtöbbnek halálos a marása/csípése..

Utána olvasgattam a Mojave-sivatagról. Érdekes egy hely.

Inkább sziklás, tele kaktuszokkal. Katonai bázis van arra, és a legmelegebb hely a földön 56 fokot is mértek.. Szívesen megnézném én is, mert biztos szép lehet.

2013. nov. 8. 08:43
 3/12 A kérdező kommentje:
Pont ezek miatt érdekel, leszámítva a csípős állatkákat. Égesse a nap a bőrőm, a lábujjaim közé menjen a forró homok. :) belefutnék a pusztaságba
2013. nov. 8. 13:40
 4/12 anonim ***** válasza:

Én meg Alaszkában akarok mezitláb sétálni januárban:)

Érezni akarom ahogy átjárja a hideg a talpamat xDDDDD

2013. nov. 8. 13:57
 5/12 A kérdező kommentje:
Az sem rossz! Hah! Ugyanarra a kontinensre megyünk? Alaszkában idén pokoli forróság volt, a hírekben mondták.
2013. nov. 8. 18:27
 6/12 anonim ***** válasza:
lathatoan szereted a filmeket..
2013. nov. 8. 18:53
 7/12 Makoscsiga ***** válasza:
Azért nem kell túlparázni a dolgokat. Ki lehet menni télen, vagy késő ősszel is a Mojave sivatagba, és akkor nyilván nem éget szét a homok. És habár valóban inkább sziklás, köves, bozótos, de azért vannak nagy homokdűnés részek is benne.. (bár, ha a homokdűnék vonzanak, akkor inkább szahara, az közelebb van) A sivatagi állatoktól se kell túlzottan parázni, persze van mindenféle, de közel sem annyira gyakoriak, mint ahogy itt sokan gondolják. Többször voltunk már arrafelé, és sosem láttam se csörgőkígyót, se tarantulát, se skorpiót. Ellenben a sierrában már csomószor. (ja, és persze nem itt van a legmelegebb hely a földön.)
2013. nov. 8. 19:29
 8/12 A kérdező kommentje:

6-os válaszoló: jah, csak a régieket bírom, amíg nem bohóckodások mentek bennük, mint a legtöbb mai néphülyítésben (pl irreális hülyegyerek-akciófilmek, meg langymeleg romantikázások)

7-es válaszoló: hú, tök jó lehetett! Ahova mennék, az Mojave sivatag, nem a Szahara. Amerikai helyszín. Nem tudom miért...csak úgy. Milyen ott lenni a sivatagban? Tényleg kékebb az ég? Vannak még régi autók arrafelé?

2013. nov. 15. 22:28
 9/12 Makoscsiga ***** válasza:
Ha érdekel meg tudok osztani pár képet, amit ott lőttünk, és szerintem visszaadja a hely hangulatát... Régi kocsik alatt nem tudom, hogy mit értesz. Oldtimer kocsikat erre-arra lehet látni, de nem volt tipikus. Olyan nagy, lepusztult amerikai kocsikat se láttunk sokfelé. Többnyire jó, új kocsikkal járnak. Amikor Palms springs-ben voltunk, sok öreg kocsit láttunk, mert arra sok szegény ember él (persze nem P.S-ben.).
2013. nov. 15. 23:44
 10/12 A kérdező kommentje:

Hát, szívesen megnéznék pár képet, köszi. Ha nem bonyolult...

Palm Springs? Ez jól hangzik!

Valamiért a régi kocsik, meg a sivatag nekem két összetartozó dolog.

2013. nov. 17. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!