Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Repülőn lehetek mezítláb?

Repülőn lehetek mezítláb?

Figyelt kérdés
Sosem repültem még, de hosszú út vár rám.

2022. márc. 12. 20:46
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Én mindig le szoktam venni ha legalább 10 órát repülök. Zokni persze marad, és ha WC-re mész javaslom hogy te is vedd vissza még a cipőt is. A repülőn amúgy lehet hideg akármennyire nyáron repulsz,még pulóvert is érdemes vinni magaddal a gépre. Visszatérve arra, hogy ki mikor tisztálkodik, úgy szoktam hazajönni, Tajvanról mondjuk, hogy reggel kicsekkolok a szállodából, aznap ledolgozok 8 órát, majd a gyárból megyek a reptérre és repülök 12 órát haza. Van nálam valtózokni meg dezodor azt kész. Ez is csak egy közlekedési eszköz, nem valami különös csoda.
2022. márc. 14. 16:30
 22/30 anonim ***** válasza:
47%

Én voltam már repülőn full mezítláb senkinek semmi baja nem volt vele max volt aki megbámulta de az belefér ^^

L

2022. márc. 26. 13:50
 23/30 anonim ***** válasza:
0%

Repülőn nem illik levenni a zoknit és mezítláb utazni még akkor sem, ha pl. egy nőnek szép a lábfeje.

[link]

2022. márc. 27. 12:04
 24/30 anonim ***** válasza:
46%
Ez olyan szörnyű mikor emberek úgy élik le az életüket hogy mit illik mit nem illik és nem mernek önmaguk lenni még akkor se ha azzal senkinek nem okoznak kárt. :(
2022. márc. 27. 12:22
 25/30 anonim ***** válasza:
0%
Úgy is lehetünk önmagunk és élhetünk teljes életet, hogy közben betartjuk a társadalmi érintkezés szabályait. Ön jól érezné magát fürdőruhában egy színhái előadás nézőterén? Egy repülőgép fedélzetén is vannak írott és íratlan szabályok, amelyeket illik betartani. Ráadásul ezek a szabályok praktikusak és a többségüket vérrel írták.
2022. márc. 27. 13:06
 26/30 anonim ***** válasza:
55%

Ezt ugye nem gondolja komolyan! Vérrel írott szabály hogy nő nem lehet mezítláb egy repülőn? :O

Meg azért ne essen túlzásba legtöbb repülőn olyan szűk a hely az ülések közt hogy másnak fel se tűnik sokszor ha mezítláb vagyok nem hogy zavarná. Ha maga csak másoknak akar megfelelni egész életében az egy nagyon szomorú élet lesz. De ön tudja :(

2022. márc. 27. 13:37
 27/30 anonim ***** válasza:
0%

Nem kell félremagyarázni, amit írtam. Pontosan fogalmaztam, ráadásul sokéves reptéri gyakorlat és nagyon sok repülős út van mögöttem.

"Ráadásul ezek a szabályok praktikusak és a többségüket vérrel írták." Aki nem akarja, az nyilván nem érti, vagy szándékosan félreértelmezi.

Egy repülőgép fedélzetén könnyen felfázhat az ember lába, mert vannak olyan üléssorok, amelyek pont a légkondi befúvó mellé esnek. Ezen kívül egy repülőgép fedélzete – hiába takarítják ki minden egyes út után – nem tiszta, így mezítláb könnyen lehet fertőzést kapni.

2022. márc. 27. 13:52
 28/30 anonim ***** válasza:
58%
Nem értelmeztem félre pont arra reagáltam amit írt. Akkor másképp kell fogalmazni, kevésbé sarkítva hogy ne tűnjön butaságnak. Ennyi erővel mindenhol meg kéne tiltani hogy mezítláb lehessen valaki hiszen bárhol felfázhat, akár a saját otthonában is. Meg késsel is lehet ölni, akkor a konyhakéseket is be kell tiltani nehogy valaki megvágja magát vagy mást. Sajnálom ezt a gondolkodásmódot, és hogy ennyire elterjedt. :(
2022. márc. 27. 14:01
 29/30 anonim ***** válasza:
0%

Nagyon nagy különbség van magánfszéra és a globális közösségi tér között. A légiközlekedés ez utóbbihoz tartozik, melyben jó esetben 30 millió ember dolgozik világszerte és normális esetben évi négy milliárd ember veszi igénybe utasként a szolgáltatásait. Azért, hogy mindenki jól érezze magát benne, van olyan etikettje, ami mindenki számára megfontolandó.

[link]

2022. márc. 27. 15:05
 30/30 anonim ***** válasza:
29-es azt hiszem elbeszélünk egymás mellett. Elhiszem amiket írtál, csak szerettem volna jelezni h lehet máshogy is gondolni. És ha az egyik ember nem árt a másiknak azzal amit tesz, akkor joga van kifejeznie magát, ha valaki mezítláb akar lenni, akkor azzal. És ne az legyen az indok h a másik ember ettől nem érzi jól magát. Ha valaki egy meztelen női lábtól rosszul érzi magát ott sztem baj van az illető fejében. Pici nyitottság, elfogadás nem árt egymás iránt. :)
2022. ápr. 3. 15:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!