Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Mik a feltételek a repülőn?

Mik a feltételek a repülőn?

Figyelt kérdés
Még sosem utaztam repülőn,ha minden jól megy ha a háború és járvány nem szól bele,akkor idén először repülhetek. Mit szabad felvinni a repülőgépbe,és mit szabad becsomagolni?

2022. márc. 2. 01:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
57%
Esküszöm nem értem, hogy az emberek miért nem tudnak egyből felmenni a légitársaság honlapjára. Még képek is vannak a gyengébbek kedvéért.
2022. márc. 2. 12:33
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a valasuokat. Egyelőre még nem tudjuk melyik légitársaság kíséretében fogunk utazni,mert az utazási iroda intézi ezeket a dolgokat (all inclusive), de gondolom,ha ki lesz fizetve az összeg akkor adnak valami papírt,hogy mikor indul pontosan a gép és melyik légitársaság kíséretében fogunk utazni. De szét nézek neten,hogy kb mit szabad és mit nem :)
2022. márc. 3. 08:49
 13/16 Laylah ***** válasza:

Ami fix, hogy krémet, zselét, folyadékot max. 100 ml-t vihetsz fel egy adagban. Tehát sem egy nagyobb kiszerelésű fogkrém, sem egy nagyobb méretű parfüm, sem egy ásványvíz nem fér bele, kidobatják veled nemes egyszerűséggel. Hegyes, szúró- vagy vágóeszközt sem lehet, én pl. tökre elfelejtettem egyszer egy kis iskolai ollót, benne volt az írószeres dobozomban és nem néztem át előtte, csak beraktam, természetesen kiszúrták és elvették. Ételt vihetsz.

Alapvetően, ha van feladott (nagy) bőröndöd is, akkor csak azokat érdemes felvinni, amire az út során szükséged lehet. Ételt, italt, cigit tudsz vásárolni az ellenőrzés után a vámmentes boltokban, bár nem olcsó.

2022. márc. 3. 08:58
 14/16 anonim ***** válasza:

"csak azokat érdemes felvinni, amire az út során szükséged lehet"

Meg még 1-2 napra való cuccot, hogy ha elkeveredik a poggyász, akkor ne kelljen mindenből venni :D

2022. márc. 3. 09:03
 15/16 anonim ***** válasza:

12: Jajjistenem..... Ha mindent ők intéznek, akkor miért nem őket kérdezed....?????? Ráadásul le se írtad, hogy HOVÁ....

Nyilván akkor charter járattal mentek - amin meg megint más feltételek vannak, mint a menetrendszerintieken... Csomagméret és egyebeket illetően.

2022. márc. 3. 09:27
 16/16 AxumFlyer ***** válasza:
Általában nem lehet felvinni magaddal folyadékot meg kést ill. nem lehet a feladott poggyászban aksi pl. power bank. De forditva mehetnek ezek is.
2022. márc. 7. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!