Mik a feltételek a repülőn?
Ami fix, hogy krémet, zselét, folyadékot max. 100 ml-t vihetsz fel egy adagban. Tehát sem egy nagyobb kiszerelésű fogkrém, sem egy nagyobb méretű parfüm, sem egy ásványvíz nem fér bele, kidobatják veled nemes egyszerűséggel. Hegyes, szúró- vagy vágóeszközt sem lehet, én pl. tökre elfelejtettem egyszer egy kis iskolai ollót, benne volt az írószeres dobozomban és nem néztem át előtte, csak beraktam, természetesen kiszúrták és elvették. Ételt vihetsz.
Alapvetően, ha van feladott (nagy) bőröndöd is, akkor csak azokat érdemes felvinni, amire az út során szükséged lehet. Ételt, italt, cigit tudsz vásárolni az ellenőrzés után a vámmentes boltokban, bár nem olcsó.
"csak azokat érdemes felvinni, amire az út során szükséged lehet"
Meg még 1-2 napra való cuccot, hogy ha elkeveredik a poggyász, akkor ne kelljen mindenből venni :D
12: Jajjistenem..... Ha mindent ők intéznek, akkor miért nem őket kérdezed....?????? Ráadásul le se írtad, hogy HOVÁ....
Nyilván akkor charter járattal mentek - amin meg megint más feltételek vannak, mint a menetrendszerintieken... Csomagméret és egyebeket illetően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!