Nem tudom feltelepíteni a Libre Office-t. Ezt írja ki. Mi a gond?
"A használni kívánt lehetőség olyan hálózati erőforráson van, amely jelenleg nem áll rendelkezésre."
Most tűnt fel, hogy nincs meg a progi a gépen és az eddigi parancsikon is eltűnt. Tudnátok segíteni? Nem szeretném újra tenni a rendszert, mert macerás lenne, nincs most külső HDD-m sem hozzá. Lehet valami megoldást találni ilyen esetben? Múltkor frissítettem a legújabb Winre, majd mivel nem tetszett, visszaállítottam a régi rendszert. Lehet ez az oka?
Egy tiszta programtelepítésnek meg kell oldania. Elég csak a Libre telepítőjét letöltened majd a programot felrakni újból.
A hiba arra utal, hogy a parancsikon olyan helyre mutat ami nem érhető el (pl. egy külső eszközre lett telepítve ami nincs csatlakoztatva).
Miért nem használod a portable(hordozható) változatot? Nem kell telepíteni, csak kibontja magát egy könyvtárba és már használható is és nincs ilyen probléma.
A másodikat kell letölteni.
És ebben a portable verzióban van magyar helyesírás ellenőrző?
Szoktam néha fordítani, és a nagy sietségben van, amikor véletlen elütök egy betűt, a program pedig aláhúzza nekem utána, hogy javítandó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!