Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » London, Luton: mennyi idő a...

London, Luton: mennyi idő a kilépés a reptérről, mióta kiléptek az EU-ból? Ha nem tudok időt, hogyan merjek transzfert foglalni? Vagy hogy megy ez?

Figyelt kérdés

Azt hittem, tömegközlekedéssel be lehet jutni a belvárosba, de amit találtam eddig, az alapján nem.

Transzfer-buszokat találtam, amikre ha jól látom, előre kell foglalni, és nem olcsók. De ha nem jutok ki időben, akkor az a jegy elveszett?

Vagy csak megveszem a napra szóló jegyet, és bármelyik időpontban felszállhatok?

Tudtok ajánlani bármit, ami nem átszállásos, és vagy a Victoria Station-t, vagy a Sohot/Trafalgart közelíti meg?

Éjszaka érkezik a gép, nem ismerjük a várost, ezért nem szórakoznánk az átszállással.

Ja, és ne legyen metro, csak busz vagy vonat. Köszönöm, ha segítetek. :)

2022. febr. 28. 10:06
 1/9 anonim ***** válasza:

nemtom nekem kiadta a google: [link]

St Pancrasbe megy, onnan metrora lehet szallni, vagy buszra vagy amire akarsz. a hataron akarmenyi idot is el lehet tolteni, atto fugg epp mennyi gep erkezik. vannak automata kapuk mar, ahol csak az utleveledet kell bescallenned, es mehetsz is amerre latsz

2022. febr. 28. 11:38
 2/9 A kérdező kommentje:

Nálam már vagy 2 hónapja nem ad értelmes találatot a google semmire. Kérdést is írtam ki róla, és belinkelték, hogy globális probléma, a keresővel van vmi baj.

Köszi az infót.

2022. febr. 28. 14:40
 3/9 anonim ***** válasza:
(jo mondjuk en Angliaban elek, mast ad ki itt a google mint mas orszagokban)
2022. febr. 28. 14:43
 4/9 anonim ***** válasza:
februárban jöttem késő este, járnak buszok rendszeresen Victoriára. Fél óra alatt bentvan. Én nem foglaltam, közvetlenül a sofőrtől vettem, de vannak autómaták is ha nem szeretnél angolul beszélni.
2022. febr. 28. 20:28
 5/9 anonim ***** válasza:
2022. febr. 28. 20:32
 6/9 A kérdező kommentje:

Én is ezt találtam, köszi.

Nem muszáj foglalni? :O

Ez jó. És úgy is ugyanannyi, forintra átszámolva, kb 4-5 ezer között volt?

A fél órát most furcsállom, mert ez a link is 1 óra 35 percet ír.

És Te a reptérről mennyi idő alatt jutottál ki?

2022. márc. 1. 18:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Ja bocsi, én nem mentem be Victoriáig, előbb leszálltam. De a busz odam ment. Szóval olcsóbb is volt a jegy, de nem tudom, nem néztem meg, de előrendelve lehet olcsóbb.
2022. márc. 1. 19:38
 8/9 anonim ***** válasza:
Nagyon hamar beér a busz, kb 20 perc.
2022. márc. 14. 13:44
 9/9 A kérdező kommentje:

A busz kb 40 perc alatt ért be éjfélkor, amikor nem volt forgalom, és 100-zal mentünk. (Telefonnal néztem)

Viszont hétköznap délután a városból a reptérre kb 1,5 óra volt.

A jegyet a busz előtt vettem meg, nem a sofőrtől, nem automatából, hanem ott állt egy alkalmazott egy vezeték nélküli kis géppel, tőle kellett venni.

Talán valakinek hasznos lesz. :)

2022. ápr. 5. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!